Τελευταία ενημέρωση 22:02, 17 Νοε 2019

«Βόμβα» Πατούλη για το γήπεδο του Ατρόμητου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το φάκελο του γηπέδου Περιστερίου ανοίγει με αποκλειστικές δηλώσεις του στο peristerisports.gr ο Γιώργος Πατούλης!.

Για πρώτη φορά η ιστορική έδρα του Ατρόμητου επί σειρά δεκαετιών μπαίνει στο «κάδρο των συζητήσεων» και είναι ο Υποψήφιος για την Περιφέρεια  Αττικής που υποστηρίζει με παρρησία ότι από την στιγμή που ο Ατρόμητος είναι μέσα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες είναι αυτονόητο ότι δικαιούται κι ένα πιο σύγχρονο στάδιο!.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε αποκλειστικά στο peristerisports.gr τα εξής:«Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε σωστές και γερές δομές για την πρόοδο του Αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής και ειδικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ειδικά όμως στην περίπτωση του Περιστερίου έχω να πω ότι ο Ατρόμητος αποτελεί «κόσμημα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που γουστάρουμε, αγαπάμε, μια απαραίτητη ομάδα που μας αρέσει που «ενοχλεί» τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ατρόμητος έχει τη δική του ιστορία, έχει τη δική του «κυψέλη» που παράγει και αναδεικνύει αθλητές, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και αξίζει να έχει ένα ισότιμο τρόπο αντιμετώπισης στο θέμα του γηπέδου ώστε να είναι ακόμη πιο φιλόξενο, πιο παραγωγικό, να προσφέρει περισσότερες ανέσεις στους φιλάθλους ώστε να απολαμβάνουν την παρουσία τους σε αυτό».

Και ο Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει λέγοντας τα εξής:«Η Περιφέρεια έχει τη δυνατότητα να παρέμβει, αρκεί να διαχειρίζεται σωστά τα χρήματα και θέλει να βοηθήσει προς τη δημιουργία αλλαγής της εικόνας  του γηπέδου του Ατρόμητου. Ο Ατρόμητος έχει δώσει πια τις εξετάσεις του και το ξαναλέω ότι δικαιούται ένα πιο σύγχρονο στάδιο.

Με απόλυτη σαφήνεια και υπευθυνότητα θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα ενισχύσω αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, της διοίκησης και των φιλάθλων του Περιστερίου γιατί για να είναι ο Ατρόμητος μια μεγάλη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει αντάξια να έχει και ένα σύγχρονο στάδιο.

Γνωρίζω ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις από την ομάδα όμως με τη δική μου στήριξη από την Περιφέρεια εφόσον ο κόσμος μου δώσει αυτό το βήμα είμαι απόλυτα προσανατολισμένος και άμεσα μάλιστα  για να δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο γήπεδο. Δεν το λέω για να το πω προεκλογικά, το νιώθω το αισθάνομαι και θέλω  να είναι ένα από τα πρώτα μου έργα.

Με όλες μου τις δυνάμεις θα εργαστώ για να στηρίξω τον Ατρόμητο γιατί το αξίζει και τίποτα δεν θα του χαριστεί. Τον έχει ανάγκη ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο και τις ομάδες που μεγαλώνουν συνεχώς την ιστορία τους εμείς πρέπει να τις βοηθούμε για να την μεγαλώνουν με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο αγωνιστικά».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 18:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η «εξομολόγηση» του Νταμίρ Κάναντι! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας