Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ουγγράι:Την καλύτερη επιλογή με Ατρόμητο»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League έδωσε ο Ρολάντ Ουγκράι του Ατρομήτου, ο οποίος μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας του Περιστερίου, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Όταν ετοιμάζεσαι να εκτελέσεις πέναλτι σκέφτεσαι κάτι εκείνη την στιγμή ή προσπαθείς να μην σε απασχολεί τίποτα;

«Σκέφτομαι που θέλω να το στείλω όταν τοποθετώ τη μπάλα στη βούλα. Όταν ξεκινάω να τρέχω για να το εκτελέσω προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα».

Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση που θεωρείς σε βοηθάει να προσφέρεις τα μέγιστα όταν παίζεις εκεί;

«Πιστεύω πως η θέση που μου ταιριάζει είναι αυτή πίσω από τον επιθετικό και ως εξτρέμ στις δύο πλευρές. Βέβαια είναι απόφαση του προπονητή που θα με χρησιμοποιήσει και πάντα την σέβομαι».

Σε ευχαριστούμε που είσαι στην ομάδα μας! Πως σου φαίνεται μέχρι τώρα η επιλογή σου να έρθεις στον Ατρόμητο; Τόσο για το παρόν όσο και για την εξέλιξη της καριέρας σου;

«Είχα αρκετές προτάσεις αλλά ο Ατρόμητος μου κέντρισε το ενδιαφέρον λόγω της οργάνωσης που απόπνεε σαν ομάδα. Πιστεύω πλέον ότι σίγουρα έκανα την καλύτερη επιλογή. Όσον αφορά την εξέλιξη μου θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα αλλά αυτό που κοιτάζω είναι να βελτιώνομαι και να προσπαθώ για το καλύτερο της ομάδας μου».

Πως βλέπεις την ως τώρα πορεία σου στον Ατρόμητο; Τι προσδοκάς στη συνέχεια του πρωταθλήματος και ποιες οι εντυπώσεις από τον κόσμο της ομάδας;

«Πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει μια από τις πρώτες τρεις θέσεις της βαθμολογίας. Έχουμε εξαιρετική ομάδα με κορυφαία φιλοσοφία, επαγγελματισμό και ποιότητα. Οι οπαδοί μας δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και παρόλο που δεν καταλαβαίνω τι λένε, με κάνουν να θέλω να αγωνιστώ γι’αυτούς».

Ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο κατά την γνώμη σου;

«Δεν υποστηρίζω κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο και κυρίως μου αρέσει να βλέπω παίκτες που αρέσουν όπως για παράδειγμα ο Αζάρ. Από τη στιγμή που ο Αζάρ παίζει στην Τσέλσι, την παρακολουθώ. Αν ο Αζάρ πάρει μεταγραφή για παράδειγμα στη Ρεάλ θα βλέπω την Ισπανική ομάδα».

Πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής η ζωή στην Ελλάδα;

«Από τη στιγμή που βρήκα ένα καλό διαμέρισμα στην Ελλάδα και τακτοποιήθηκα νομίζω ότι η ζωή μου εδώ είναι πολύ καλή».

Πως εγκλιματιστήκατε τόσο γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα και έχετε πετύχει 3 τέρματα;

«Βοήθησε αρκετά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και οι συμβουλές του προπονητή μας. Για τη συνέχεια έχω στόχο τα δέκα γκολ και τις δέκα ασίστ αλλά δεν είναι μόνο η ατομική απόδοση που μετράει. Αυτό που θέλω είναι ο Ατρόμητος να κερδίζει και να είμαστε όλοι υγιείς».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι;

«Ο στόχος μου είναι να παίξω στην Ισπανία».

Πώς αισθάνεσαι που ήρθες στον Ατρόμητο;

«Νιώθω ότι ο Ατρόμητος με βοηθάει να βγάζω τον καλό εαυτό μου οπότε αισθάνομαι εξαιρετικά». 

Ρόλαντ είμαι φανατικός οπαδός του Ατρόμητου αν και δεν είμαι από Αθήνα αλλά από την Άρτα (επαρχιακή πόλη στον νόμο Ηπείρου) μου αρέσει ο τρόπος που παίζεις στο έναν με έναν και το πως χειρίζεσαι την μπάλα σε ανοιχτό γήπεδο , η ερώτηση μου σε σένα είναι αν είσαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που λειτουργούν οι οπαδοί του Ατρόμητου αν έχεις εμψυχωθεί καθόλου από τους οπαδούς και αν αυτό σε έχει επηρεάσει θετικά σε κάποιο ματς και επίσης τι θα περίμενες εσύ από τον κόσμο αυτής της ομάδας! Ευχαριστώ για το χρόνο σας, Ρόλαντ πολύ καλή προσπάθεια από μέρος σου συνεχίστε έτσι και ελπίζουμε να σε έχουμε και του χρόνου στο περιστέρι και εσένα και βεβαίως τον κύριο Κάναντι και τα συγχαρητήρια μου για την τρομερή χρόνια που κάνουμε!

Είμαστε όλοι υπερήφανοι!

«Όπως είπα και πριν οι οπαδοί της ομάδας μας δίνουν εξαιρετικό παλμό στο γήπεδο και σε βοηθάνε στο θέμα της εμψύχωσης. Θέλουμε και τη νέα χρονιά να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας».

Ρόλαντ μπορεί ο φετινός Ατρόμητος να κατακτήσει κάποιον εγχώριο τίτλο; Ποιοί είναι οι στόχοι σου για τα επόμενα χρόνια της καριέρας σου; Βλέπεις τον εαυτό σου σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα;

«Βλέποντας τα αποτελέσματα μας μέχρι στιγμής πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία».

Ποιο είναι το ταβάνι της ομάδας, πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση φέτος;

«Ο Ατρόμητος έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Το ποιο θα είναι το υψηλότερο επίτευγμα εξαρτάται από την απόδοση μας».