Τελευταία ενημέρωση 19:54, 19 Απρ 2024

Πάρτυ με «αστέρι» τον Κουλούρη στη Ριζούπολη (0-3)!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με χατ τρικ του Ευθύμη Κουλούρη που μέσα από την «χρυσή» ευκαιρία που του έδωσε ο Ατρόμητος για να απογειώσει την καριέρα του σκοράρει ακόμη και στον...ύπνο του, το «αστέρι» εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας μέσα στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 3-0.

Το...πάθημα του πρωταθλήματος (1-1) έγινε μάθημα για τους παίκτες του Νταμίρ Κάναντι στο ίδιο γήπεδο που πριν από τον ερχομό του νέους έτους είχαν σκοράρει οκτώ φορές εναντίον της Θύελλας Καμαρίου και παίζοντας μια ταχύτητα τουλάχιστον πάνω από τον αντίπαλο τους «καθάρισαν» την υπόθεση - πρόκριση και δεν θα έχουν επιπλέον «σκοτούρες σε ένα μήνα, τον Ιανουάριο, με απανωτά παιχνίδια εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν όταν μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και ανατροπή του Μάντσον από τον Κονέ, που σήκωσε απρόσεκτα πολύ ψηλά το πόδι του στο 26’, ο Κουλούρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχασε μια καλή ευκαιρία λίγο μετά το ημίωρο, με τον Θεοδωράκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ντ’ Ούρσο, για να έρθει το 0-2 στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό. Όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα, ο Κουλούρης με δυνατό σουτ έδειξε να «κλειδώνει» το «διπλό» για τον Ατρόμητο.

Ενώ εννιά λεπτά αργότερα, ξανά ο Κουλούρης «σφράγισε» το χατ τρικ του, νικώντας τον Βάσιτς με καταπληκτική «λόμπα», έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του Μάντσον και πετυχαίνοντας το τελικό 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων και αφού έχασε μια ακόμα ευκαιρία να σκοράρει, στο 83’, με κεφαλιά.

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69’ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

Ατρόμητος
: Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76’ Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιακιτς (58’ Ενσικουλού), Κιβρακίδης (66’ Γιαννούλης).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 17:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αποχαιρέτησε τη Βίσλα ο Κορτ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας