Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πικρή γεύση άφησε το τελικό αποτέλεσμα στους Περιστεριώτες που αν μη τι άλλο άξιζαν έστω την ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι.

Το τελικό 1-0 αφήνει τον Ατρόμητο έκτο στην βαθμολογία  αλλά πραγματικά σήμερα  δεν το άξιζε να χάσει.Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια για να έρθουνε οι νίκες αλλά πρέπει και ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός να χάσουν βαθμούς, ειδικά για την πέμπτη θέση που ο Ατρόμητος την θέλει πάση θυσία.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο 45λεπτο με τον Ατρόμητο να έχει μπει δυναμικά , να πιέζει και να έχει δημιουργήσει αυτός τις κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 9΄ ο Ναπολεόνι έχασε μεγάλη ευκαιρία έπειτα από ασίστ του Μπρίτο,όταν  ο Ζησόπουλος έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.Στην συνέχεια ο Ατρόμητος συνέχιζε να έχει την κυριαρχία του μάτς ,όταν και φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου,όπου ο Μπαράλες από σέντρα του Λούι έπιασε  την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ κάνοντας το 1-0 στο 45΄.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νιόπλιας πέρασε τον Μαρσελίνιο στον αγωνιστικό χώρο που έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 66' στέλνοντας την μπάλα άουτ...
 
Ο  Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει στο κέντρο και κρατούσε την μπάλα στην κατοχή του χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ισοφαρίσει.Το τελικό 1-0 δεν αντιστοιχεί στην εικόνα του Ατρόμητου που άξιζε την ισοπαλία στο  «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Παπάζογλου που προτιμήθηκε από τον Νιόπλια στην αρχική ενδεκάδα.

 

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Αστ. Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (90' Τσουκάνης), Μάσα, Ρόλε (77' Κουρμπέλης), Πάρα (63' Γιαννιώτας), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Φυτανίδης, Κούρος (86' Γεωργίου), Δημούτσος, Αγκουαζί, Ούμπιδες, Μπρίτο (58' Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Παπάζογλου (66' Καράσκο).

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Μάρτιος 2015 23:00