Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόρτε προοπτικής με τον Κορτ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το...κόρτε με μεγάλη προοπτική από την αξιόπιστη πολωνική αγορά υλοποίησε  ο Ατρόμητος που έφερε στην Ελλάδα τον Πολωνό Κορτ και αύριο τον ανακοινώνει κι επίσημα για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Κινούμενος όπως κάθε φορά αθόρυβα αλλά και μεθοδικά ο Ατρόμητος προχώρησε σε συμφωνία με τον 25χρονο κεντρικό μέσο (box to box) o οποίος μόλις χθες έλυσε την συνεργασία του με την Βίσλα Κρακοβίας λόγω των οικονομικών προβλημάτων της έχοντας φέτος 20 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι δηλαδή ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά με αυτή την μεταγραφή ότι έχει διαχρονικές σχέσεις με τη φιλοδοξία και τους υψηλούς στόχους.

Ο Κορτ (στη κεντρική φωτό με τον εκπρόσωπο του) έκανε και δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του λέγοντας "Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και στον Ατρόμητο. Είναι ένα βήμα μπροστά για μένα, το οποίο μου δίνει την ευκαιρία να φτάσω σε υψηλότερο επίπεδο. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ίδιος ευχήθηκε η προηγούμενη του ομάδα να βρει διέξοδο και να μην εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 20:38