Τελευταία ενημέρωση 08:47, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού πήρε σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Όμιλο (2-1).

 

Ήθελε περισσότερο τους βαθμούς ο Ήφαιστος και τους πήρε! Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού αναδείχθηκε νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον Όμιλο, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1. Οι 'κόκκινοι' πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή των θέσεων που θα οδηγήσουν σε αγώνες πλέι άουτ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν διεκδικεί κάποιον στόχο, από τη στιγμή που έχασε το... τρένο της ανόδου.

Το ματς έγινε παρουσία περίπου 200 φιλάθλων και σε πολύ καλό κλίμα, κάτι αναμενόμενο αφού οι σχέσεις των ανθρώπων των δύο σωματείων είναι άριστες.

Μόλις στο 3' ο Ζαφειράτος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, ενώ στο 20' ο Μπότης βρέθηκε απέναντι στον Χριστόπουλο και τον πλάσαρε με λόμπα, για να γράψει το 2-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους 'ροσονέρι' να ανεβάζουν σταδιακά στην επανάληψη την απόδοσή τους και να φτάνουν στη μείωση του σκορ στο 77' με το πλασέ του Ηλιάδη, ύστερα από όμορφη ενέργεια του Πρίγγουρη. Στον χρόνο που απέμενε, δεν άλλαξε κάτι, με τον Ήφαιστο να παίρνει την πολύτιμη νίκη.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Κυριαζή, ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά μόλις στο 18'. Η κατάσταση του άτυχου ποδοσφαιριστή θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα.

 

Διαιτητής ήταν ο Παπαγεωργίου, με βοηθούς τους Ντάλλα και Σαμοϊλη.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Χριστόπουλος, Π. Πλέστης (40' λ. τρ. Ιατρούδης), Ι. Μπούζας, Θανόπουλος, Κολιός, Χρ. Πλέστης (70' λ. τρ. Λαγκαδινός), Θ. Μπούζας, Κωνσταντινίδης, Χατζηαθανασίου (75' Παπαναστασίου), Ηλιάδης, Πρίγγουρης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σταυρόπουλος, Ζήκος, Σφίχτης, Μουρκάκης, Παπαγιάννι, Μέξης, Κυριαζής (18' λ. τρ. Παπαχρήστου), Τζαβάρας, Φίλης (5' Μπότης), Παπαευθυμίου (50' Παπαγεωργίου), Ζαφειράτος.


(φωτό: Sportifico.gr)

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Μάρτιος 2015 18:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βαθμολογίες ΕΠΣΑ (7-8/3) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας