Τελευταία ενημέρωση 18:47, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Θοδωρής Τρανός μοιράζεται τις σκέψεις του λίγο πριν το ντέρμπι με τον Όμιλο.

 

Δεν είναι ένας ή δύο οι λόγοι για τους οποίους θα επιδιώξουν να φτάσουν στη νίκη οι ποδοσφαιριστές του Ήφαιστου, στο σημερινό ντέρμπι (15.30) με τον Όμιλο. Πέραν του έντονου βαθμολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει για τους 'κόκκινους' το ματς, υπάρχει το τοπικιστικό στοιχείο της αναμέτρησης, αλλά και η διάθεση για ρεβάνς μετά την ήττα στο παιχνίδι του α' γύρου (0-3). Λίγες ώρες πριν το σπουδαίο ματς, ο Θοδωρής Τρανός μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους αναγνώστες του peristerisports, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την έκβαση της συνάντησης.

''Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ως τέτοιο δίνει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες. Δεν έχουμε κάποια απώλεια, είμαστε σε πολύ κατάσταση, δουλέψαμε σε φουλ ρυθμούς, επομένως πάμε μόνο για νίκη! Άλλωστε, στη θέση που βρισκόμαστε, πρέπει να παίρνουμε συνεχώς νίκες για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ'' τόνισε στην εισαγωγή του ο νεαρός προπονητής, για να συνεχίσει, λέγοντας: ''Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι σε τι κατάσταση είμαστε εμείς και μετά ο αντίπαλος. Από τη στιγμή που όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, το κλίμα είναι φοβερό και έχουμε ανάγκη τους βαθμούς, δεν φοβάμαι τίποτα''!

Τέλος, ο Θοδωρής Τρανός υπογράμμισε πως το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ίσως να αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, παρά να τον μειώνει: ''Συνήθως, οι ομάδες που είναι αδιάφορες, είναι και πιο επικίνδυνες, επειδή παίζουν χωρίς άγχος και πίεση! Εμείς θα παίξουμε με το πιστόλι στον κρόταφο και θα έχουμε περισσότερη πίεση''.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ύμνοι Τρανού για Όμιλο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας