Τελευταία ενημέρωση 04:12, 04 Ιουν 2020

Οι peristerisports(ικες) ειλικρινείς ευχές μας για το 2019!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένας ακόμη χρόνος μπήκε στην πλάτη όλων μας, ένας καινούργιος χρόνος το 2019 μας υποδέχθηκε από σήμερα και θα μας συντροφεύει για τις επόμενες 365 μέρες. Η ευχή για να έχει όλος ο κόσμος Υγεία, το ύψιστο αγαθό, είναι αυτονόητη. Υγεία να έχουμε και να προχωράμε. Και ας στενοχωριόμαστε μεταξύ μας, ας στενοχωρεί ο ένας τον διπλανό του άθελα ή ηθελημένα δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να είμαστε όλοι Υγιείς και από πίσω μας να λέει ο καθένας ότι θέλει! Ακόμη και να μας…δείρει μπορεί!

Το peristerisports μπαίνει στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του και είναι αλήθεια ότι έχει κερδίσει πια την αποδοχή του περιστεριώτικου φίλαθλου κοινού. Αποστολή του, είναι να ενώσει και όχι να προκαλέσει διχόνοια. Ίσως μερικές φορές να χρειάζεται να γινόμαστε περισσότερο «σκληροί», να μην κλείνουμε τα μάτια και να είμαστε περισσότερο καυστικοί. Δεν πρέπει όμως. Κατά βάθος γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ο ένας ξέρει τον άλλον, το Περιστέρι δεν είναι παρά ένα «πολύ μεγάλο χωριό» που τα νέα κυκλοφορούν πολύ γρήγορα.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε, ευχαριστούμε διπλά τους υποστηρικτές μας γιατί χάρη σε αυτούς υπάρχουμε, προχωράμε, είμαστε στον αέρα!

Προ Θεού δεν ξεκινάμε τη νέα χρονιά με μεμψιμοιρία, με γκρίνια κάθε άλλο. Την ξεκινάμε με πολύ αισιοδοξία, με πολλά χαμόγελα, με πολύ κέφι και με πολύ καλή καρδιά. Καλοπροαίρετα και ας έχουμε/έχετε «διαγράψει» κάποιους από την καθημερινότητα, τους λεγόμενους «τοξικούς»!

Αφού λοιπόν επαναλάβουμε τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχές για ένα Ευτυχισμένο 2019 με χαρές, τύχη, δημιουργία προκοπή σε καθένα ξεχωριστά και σε όλους τους συλλόγους του Περιστερίου ας κάνουμε και από μια ευχή!.

---- Σε όλους τους ποδοσφαιριστές επαγγελματίες και ερασιτέχνες να έχουν μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Στους περιστεριώτες ποδοσφαιριστές ευχόμαστε να έχουν ως πρώτο όνειρο μια θέση στο ρόστερ του Ατρόμητου που αποτελεί την ποδοσφαιρική πυραμίδα της πόλης μας. Και σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να βοηθήσουν επί το πλείστον οι ομάδες, ο Ατρόμητος είναι ο πρώτος που θέλει να παίζουν παίκτες από το Περιστέρι να είστε σίγουροι γι’ αυτό.

--- Στον Ατρόμητο ευχόμαστε να συνεχίσει να μας κάνει Υπερήφανους και να Δοξάζει το Περιστέρι. Το 2019 να είναι η χρονιά ενός τροπαίου. Με όλα αυτά που κάνει τα δύο τελευταία χρόνια στην καρδιά μας είναι …πρωταθλητής!

--- Στον μπασκετικό «ΓουΣουΠου» ευχόμαστε το 2019 να είναι καλύτερο από το 2018. Μπορεί να είναι και να γίνει καλύτερο, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α1 κατηγορία. Δυνατότητες υπάρχουν, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους της συντελεστές της φετινής πορείας, στη διοίκηση, στον Αργύρη, στους αθλητές!

--- Στον πολιστικό «ΓουΣουΠου» ευχόμαστε να μείνει στην Α1 κατηγορία. Το ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Αυτή η ομάδα είτε μείνει είτε υποβιβαστεί μόνο χαρά μας έδωσε βλέποντας την έστω και μια φορά στα μεγάλα σαλόνια, ακούγοντας το όνομα της στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο,.

---Στους φιλάθλους του Ατρόμητου και του ΓΣΠ προεξέχοντος των Fentagin ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι (και θα είναι) η ασπίδα των δύο συλλόγων. Να συνεχίσουν τη μεγάλη προσπάθεια που βρίσκει ανταπόκριση για να δημιουργήσουμε τις επόμενες γενιές φιλάθλων μας. Αυτά τα παιδιά μας κάνουν περήφανους για την κουλούρα τους που είναι ξεχωριστή και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στο οπαδικό κίνημα.

--- Στην πολύ όμορφη οικογένεια του Γυναικείου Τμήματος του Ατρόμητου να συνεχίσει την καλή δουλειά, μια δουλειά με πολύ μεράκι σε ένα δύσκολο χώρο που κερδίζει συνεχώς περισσότερες αθλήτριες με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να υπάρχει  μια ομάδα στην Α' Εθνική, μια στη Γ' Εθνική και Ακαδημία με μικρότερα κορίτσια.

----Στη διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου  ευχόμαστε ειλικρινά να βάλει περισσότερη «αλήθεια» στη ζωή της γιατί είναι κρίμα να αδικεί μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια που μας αρέσει  βλέποντας την ομάδα για τρίτο χρόνο στη Γ’ Εθνική και να χαιρόμαστε στις νίκες της. Να αποκτήσει συνέπεια πράξεων και να κλείσει εκκρεμότητες που έχει από το 2017!

---- Στον ΑΟ Περιστερίου να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Α’ κατηγορία που είναι δύσκολος αλλά εφικτός και ας βρίσκεται η ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Θα μπορούσε το περασμένο καλοκαίρι η συγκεκριμένη ομάδα να ακολουθούσε διαφορετική πολιτική αγοράζοντας την παραμονή της με αβέβαιο το μέλλον της. Και είναι καλύτερα που χτίζει το μέλλον με νέα παιδιά από την Ακαδημία και ας είναι ορατός ο κίνδυνος να έχει κόστος αυτή η προσπάθεια.

---- Στον Ήφαιστο ευχόμαστε να υλοποιήσει και αυτός τον στόχο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΑ. Η ομάδα αυτή έχει ειδικό βάρος στην κατηγορία, ξέρει να εκμεταλλεύεται την Ακαδημία της, ξέρει να αναδεικνύει παίκτες, ξέρει να σώζεται. Και νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει.

--- Στην Κηπούπολη και  στην Ανθούπολη ευχόμαστε να πανηγυρίσουν την άνοδο τους στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ. Κάνουν μια πολύ καλή προσπάθεια και τους αξίζει μια καλή ανταμοιβή. Στον Ηρακλή και στον Φοίνικα να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα. Στην Χρυσούπολη και στην Άμιλλα να ανανεώσουν το διαβατήριο της παραμονής.

---- Στις ομάδες που μας εκπροσωπούν στη Γ’ ΕΠΣΑ ευχόμαστε μια καλή χρονιά, χωρίς προβλήματα. Γιατί κακά τα ψέματα σε αυτή την κατηγορία οι πίκρες είναι περισσότερες από τις χαρές και δεν μιλάμε για τις αγωνιστικές. Ίσως σε κάποιες διοικήσει, ίσως σε όλες να ωριμάσει η σκέψη για συγχωνεύσεις που θαρρούμε ότι είναι απαραίτητες.

--- Σε όλα τα σωματεία μπάσκετ, βόλεϊ και λοιπών αθλημάτων ευχόμαστε να ευοδωθούν οι στόχοι ανάλογα με την κατηγορία που παίζουν και τις επιδιώξεις τους.

--- Ευχόμαστε να σταματήσει η μια ομάδα να «βγάζει» τα μάτια της άλλης ακόμη και αν είναι στην διπλανή πόρτα. Και να καταλάβουν οι παράγοντες ότι μόνο με ένα ισχυρό Περιστέρι κι ενωμένο οι ομάδες τους θα έχουν «κέρδος» και θα γίνουν πιο δυνατές.

--- Ευχόμαστε οι ομάδες που δουλεύουν με τις Ακαδημίες να σταματήσουν να σκέφτονται και να διαβάζουν αριθμούς γιατί όλοι μας τα ίδια λάθη κάνουμε. Ρωτάμε πόσα παιδιά έχει αυτή η Ακαδημία και όταν ακούμε τον αριθμό πηγαίνει το μυαλό μας στο πονηρό, ας μην κρυβόμαστε. Και να έχουν προπονητές καταρτισμένους με διπλώματα, τα παιδιά μας εκπαιδεύουν, τα περιστεριωτάκια μας1

--- Ευχόμαστε τέλος να δούμε στο 2019 ένα γεμάτο γήπεδο από άκρη σε άκρη σε παιχνίδι του Ατρόμητου. Είναι άδικο για την ομάδα αυτή και όσα μας έχει χαρίσει. Και είναι αδιανόητο να υπάρχει ομάδα του Περιστερίου που «σαμποτάρει» αυτή την υπέροχη προσπάθεια που κάνει υπερήφανη την πόλη μας γιατί υπάρχουν ομάδες που το κάνουν. Κάθονται και τις  συγκρίνουν με τον Ατρόμητο λες και αυτός είναι ανταγωνιστής τους αντί να τον πλησιάσουν και να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη της πρώτης ομάδας της πόλης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
2 περιστέρια να’ ρθουνε να φέρουνε ευχές
0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και χαρές.
1 όμορφο ξεκίνημα να έχει η χρονιά
9 χιλιάδες όνειρα να βγουν αληθινά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Ιανουάριος 2019 21:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ποδαρικό στην Βουλιαγμένη αύριο το πόλο του ΓΣΠ! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Γιορτή για τα 97 χρόνια του Ατρόμητου στο δημαρχείο!
Μέγερι:«Φεύγω από Ατρόμητο»

Μέγερι:«Φεύγω από Ατρόμητο»

03 Ιουν 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

«Φιλίππου σε ευχαριστούμε»

«Φιλίππου σε ευχαριστούμε»

03 Ιουν 2020 Κηπούπολη

Αγωνία για την παραμονή Ρούμπα!

Αγωνία για την παραμονή Ρούμπα!

03 Ιουν 2020 Άγιος Ιερόθεος

Παραμένει ο Σταυριανός

Παραμένει ο Σταυριανός

03 Ιουν 2020 Ποδόσφαιρο

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας