Τελευταία ενημέρωση 21:44, 18 Απρ 2024

Ο Ντάουντα «ψάχνεται» να γυρίσει στην Ελλάδα!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φυσικά και θυμάστε τον Αμπιόλα Ντάουντα. Τον Νιγηριανό επιθετικό ο οποίος αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο με τη φανέλα του Ατρόμητου (49 συμμετοχές – 16 γκολ) έκανε απόσβεση της μεταγραφής στο Περιστέρι και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2018.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φύγει από την Τουρκία όπου μεταπήδησε ια λογαριασμό της Γκιρέσουνσπορ (β΄κατηγορίας).

Ο Ντάουντα έχει γράψει στο κοντέρ 9 γκολ σε 17 παιχνίδια με την τουρκική ομάδα, ωστόσο το φέσι που του φόρεσαν στην Τουρκία, τον κάνει να βλέπει προς την πόρτα της εξόδου και να ψάχνεται για νέα ομάδα (και) στην Ελλάδα.

Μάλιστα ενώ το όνομα του κυκλοφόρησε στον Άρη, η ομάδα που τον καλοβλέπει περισσότερο και που ο ίδιος επίσης καλοβλέπει επειδή του αρέσει η Αθήνα είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης.

τα 70 χιλιάρικα που του προτάθηκαν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με αυτόματη οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι (σε περίπτωση παραμονής του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία) για έναν ακόμα χρόνο έναντι 140.000 €  είναι αρκετά προκειμένου να τον δελεάσουν και να πει το «ναι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υποδέχθηκαν το 2019 με μια απίθανη φωτό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας