Τελευταία ενημέρωση 22:30, 19 Απρ 2024

Αρμόδωρος:«O Ατρόμητος το πιό πετυχημένο project της Nike στην Ελλάδα»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

To εγκώμιο της Nike international η οποία είναι ικανοποιημένη από την συνεργασία της με τον Ατρόμητο έπλεξε ο Ισπανός αντιπρόσωπος της στην Ευρώπη Οριόλ στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Ηλία Αρμόδωρο, υπεύθυνο της εταιρίας για το ντύσιμο των συλλόγων στην Ελλάδα.

Ο Ηλίας Αρμόδωρος που στις αρχές της περασμένης δεκαετίας είχε εργαστεί ως προπονητής στον Ατρόμητο μετά το τέλος της σπουδαίας ποδοσφαιρικής του καριέρας σε Εθνικό, ΑΕΚ και Λεβαδειακό μιλώντας στο peristerisports.gr δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ο Ισπανός εκπρόσωπος της Nike International στην Ευρώπη μου είπε ότι το μόνο project στην Ελλάδα που τους ικανοποιεί απόλυτα είναι αυτό του Ατρόμητου.

Γιατί είναι σύλλογος που διαθέτει όλα τα στάνταρ. Είναι πολύ οργανωμένος σε επαγγελματικά πρότυπα. Έχει γήπεδο, προπονητικές εγκαταστάσεις, ακαδημίες πολύ οργανωμένες, δίκτυο σχολών με 30 ακαδημίες,  φιλάθλους που δεν δημιουργούν έκτροπα, είναι σεμνός με ευρωπαϊκό προφίλ».

Και ο Ηλίας Αρμόδωρος συνέχισε:«Άρα η επιλογή μας να συνεργαστούμε με τον Ατρόμητο είναι πολύ πετυχημένη, την στιγμή που διακόπτονται συνεργασίες με άλλους ελληνικούς συλλόγους. Εμείς ξέραμε βέβαια τι σημαίνει Ατρόμητος, τι σημαίνει Γιώργος Σπανός και όλο το επιτελείο που έχει μαζί του και δεν είναι τυχαίο ότι όσοι από τη Nike επισκέφθηκαν τον Ατρόμητο και είδαν τις εγκαταστάσεις του κυκλοφόρησαν τις φωτογραφίες στο εξωτερικό.

Εγώ επειδή έχω περάσει από τον Ατρόμητο και τον αγαπώ κι επειδή γνωρίζω τον Γιώργο Σπανό από μικρό παιδί ήμουν σίγουρος για την επιτυχία της συνεργασίας μας αλλά με ικανοποιεί διπλά που το αναγνωρίζουν και οι Ευρωπαίοι εκπρόσωποι της Nike που λένε συνεχώς τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Δεκέμβριος 2018 17:13
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ατρόμητοι καλανταδόροι!(video) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας