Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεδουλάκης:«Να συνεχίσουμε να μας σέβονται»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να συνεχίσει η ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Αργύρης Πεδουλάκης φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Κολοσσού.!

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. δήλωσε: «Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, ίσως σε αυτό να συνετέλεσαν οι γιορτινές μέρες που σε χαλαρώνουν. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή αμυντική προσπάθεια αλλά μας δημιούργησε προβλήματα ο Μαυροειδής. Στην Α1 είναι ελάχιστες οι ομάδες που έχουν σκορ και δημιουργία από το λόου ποστ και η Ρόδος είναι μια τέτοια ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος παρότι ήμασταν κακοί στην επίθεση, στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκαμε ελεύθερα σουτ τα οποία όμως δεν ήταν εύστοχα. Είχαμε 1/8 στο τέλος παρότι είμαστε μια ομάδα εύστοχη. Αυτό μπορεί όμως να συμβεί. Το θέμα λοιπόν είναι να έχεις την εμπειρία να βρεις άλλες λύσεις. Εμείς δεν το κάναμε αλλά είναι λογικό γιατί είμαστε άπειροι. Για μας κάθε ματς είναι μάθημα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα ατομικά μας στοιχεία. Η Ρόδος έχει μαζευτεί, κάνει καλή δουλειά και παλεύει όλα τα ματς.

Ο στόχος μας για το μέλλον είναι να έχουμε το σεβασμό των ομάδων όπως πχ. αυτόν που έδειξε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο μεταξύ μας ματς δεν έκανε ροτέισον και έπαιξε με όλους τους παίκτες του. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε τον Απρίλιο και τον Μάιο να κοιτάμε όλες τις ομάδες στα μάτια».