Τελευταία ενημέρωση 05:30, 19 Απρ 2024

Ο Ναπολεόνι συμπαίκτης με διάσημο Βραζιλιάνο επιθετικό!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συμπαίκτης με διάσημο Βραζιλιάνο επιθετικό έγινε στη Μπασακσεχίρ ο πρώην άσος του Ατρόμητου και πολύ αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων του Στέφανο Ναπολεόνι.

Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε την Μπασακσεχίρ να οδηγεί την κούρσα της τουρκικής Super Lig με 35 βαθμούς, έχοντας διαφορά έξι βαθμών από τις Τράμπζονσπορ, Μαλάτιασπορ, Κασίμπασα και Γαλατάσαράι που ισοβαθμούν (29).

Στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης τα δίνουν όλα λοιπόν για την κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία και το δείχνουν με τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Έτσι σήμερα ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τη Σίβασπορ για την απόκτηση του Ρομπίνιο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας το κόστος του deal ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος φορ διανύει εξαιρετική σεζόν καθώς με την ομάδα από τη Σεβάστεια σκόραρε οκτώ φορές και βρίσκεται στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα πίσω από τον Ντιάν Εμπάιγ της Κασίμπασα που έχει 20 γκολ και τον Ούγκο Ροδαγιέγα της Τράμπζονσπορ που έχει εννιά γκολ.

Στην Μπασακσεχίρ αγωνίζονται μεταξύ άλλων ο Μαροκινός πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Μανουέλ ντα Κόστα, αλλά και οι Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ (πρώην Άρσεναλ, Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Κρίσταλ Πάλας), Γκαέλ Κλισί (πρώην Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι),  Εμρέ Μπελόζογλου, Αρντά Τουράν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ντάουντα «ψάχνεται» να γυρίσει στην Ελλάδα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας