Τελευταία ενημέρωση 03:52, 20 Απρ 2024

Ο «Spiegel» αποθεώνει Ατρόμητο και Κάναντι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αποθέωση για τον  Ατρόμητο και τον αρχιτέκτονα του Νταμίρ Κάναντι από  το πασίγνωστο γερμανικό περιοδικό στην ιστοσελίδα του «Spiegel online».

«Ατρόμητος: Η όαση στην έρημο του ελληνικού ποδοσφαίρου» είναι ο τίτλος του άρθρου, το οποίο χαρακτηρίζει τον σύλλογο του Περιστερίου ένα κλαμπ με υγεία, που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, πλέκει το εγκώμιο του Αυστριακού τεχνικού τονίζοντας ότι η επιτυχία του θα μπορούσε να του φέρει μία θέση στην Μπουντεσλίγκα.

Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Εάν είστε 30 ετών ή νεότερος, δεν έχετε δει άλλον κυρίαρχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο πέραν των τριών μεγάλων. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει - χάρη σε έναν Αυστριακό.Ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι συχνά καταθλιπτικός. Το άθλημα είναι εξαιρετικά δημοφιλές – αλλά έχει υποστεί ζημιές από σκάνδαλα διαφθοράς και εκδηλώσεις βίας που εμποδίζουν τον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο.Αλλά σε αυτή την έρημο, υπάρχει μια όαση στη βορειοδυτική Αθήνα: ο Ατρόμητος. Ο σύλλογος παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι οικονομικά υγιής και μόνο με την αθλητική επιτυχία προκάλεσε αναταραχή. Αυτή τη σεζόν, τους δίνεται ως αουτσάιντερ πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα. Θα ήταν μια αίσθηση, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι τα τρία μεγάλα (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ) παίρνουν τους τίτλους, εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Η επιτυχία συνδέεται ιδιαίτερα με ένα άτομο: τον Αυστριακό προπονητή Damir Canadi. Ο Βιεννέζος ανέλαβε το 2017 και στο τέλος της σεζόν ονομάστηκε προπονητής της χρονιάς. Οι οπαδοί είναι ακόμα ενθουσιασμένοι, ο ελληνικός Τύπος είναι γεμάτος έπαινο και οι παίκτες του τον αποκαλούν "δάσκαλο".

Η καριέρα του Κάναντι ανεβαίνει συνεχώς τα τελευταία 5 χρόνια. Από την Αλτάχ και έπειτα την ανταμοιβή του με την Ραπίντ Βιέννης, όπου τα πράγματα δεν πήγαν καλά για να φύγιε τον Απρίλιο και να τον αρπάξει ο Ατρόμητος.

Οι ειδικοί του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα υποθέτουν ότι ο Canadi δεν θα παραμείνει στη χώρα για πολύ Η επιτυχία του στην Ελλάδα σύντομα θα του φέρει μια καλή προσφορά από την Αυστρία. Ή, γιατί όχι, από τη γερμανική Bundesliga».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας