Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To «Love Volley» από το Peristeri Volley ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με συγκλονιστική προσέλευση 1200 αθλητριών, αθλητών και πολλαπλάσιων γονιών, φίλων, προπονητών, αθλητικών παραγόντων, αθλητών και αθλητριών εθνικών κατηγοριών (υπολογίζονται σε 2500-3000 συνολικά επισκέπτες), το βόλεϊ υποδέχτηκε με συναισθήματα χαράς μια ολοκαίνουρια διοργάνωση, το Galla Love Volley που με τη γέννησή του, έγινε η μαζικότερη αθλητική εκδήλωση indoor (μιας ημέρας) στην Ελλάδα!.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου Peristeri Volley που διοργάνωσε αυτή την κορυφαία εκδήλωση αναφέρει τα εξής:

Η εγκατάσταση

Το Galla Love Volley αναπτύχθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (4 halls  που καταλήγουν σε ένα κοινό χώρο υποδοχής) συνολικού εμβαδού 4500 τμ! Έχει σημασία να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκε για τέτοια μαζική αθλητική διοργάνωση!

Το αθλητικό μέρος

  • 52 γήπεδα αγώνων
  • 6 ελεύθερα γήπεδα για προθέρμανση και παιχνίδι οικογενειών
  • Μια πίστα δραστηριοτήτων συνολικού μήκους 150 μέτρων για μικρά παιδιά
  • 260 ομάδες 4-6 ατόμων η κάθε μία
  • 150 παιδιά κάτω των 5 ετών μαζί με οικογένειες που έπαιξαν στη πίστα δραστηριοτήτων
  • Συνολικός αριθμός παιδιών 1350!

Στο κάλεσμα του Love volley ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν τα παρακάτω σωματεία: Άρτεμις Κορυδαλλού, Αστέρας Νίκαιας, Παναθηναϊκός, Απόλλων Σμύρνης, Ιάσων Κολωνού, Ιάσων Κερατσινίου, ΑΟ Κωφών, Άτλας Υμηττού, Πειραϊκός Σύνδεσμος, Εθνικός Πειραιά, ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΑΠΣ Αλίμου, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΣ Ευκλείδης Μεγάρων, ΜΑΟ Κόροιβος Μεγάρων, Δημοτικά Σχολεία Νέας Σμύρνης, ΓΣ Ιλίου, Ένωση Ιλίου, Απολλώνιος Κερατσινίου, Άρης Αμφιάλης, ΓΣ Ίρις, ΓΣ Χαλανδρίου, Κρόνος Αγίων Αναργύρων, Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας, Πανερυθραϊκός, Δημοτικά σχολεία Περιστερίου,Peristeri Volley

Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις ομάδες ειδικά για εκείνες που ήρθαν από πολύ μακριά! Ευχαριστούμε και όσες ήθελαν να συμμετάσχουν αλλά λόγω παράλληλων αγώνων αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ραντεβού στο επόμενο!

Υψηλές παρουσίες-Happenings

Την ώρα που οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έκλεβαν την παράσταση, η παρουσία κορυφαίων αθλητών και αθλητριών των εθνικών κατηγοριών και της εθνικής ομάδας απογείωσε την χαρά. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το παιχνίδι με 3 μπάλες ταυτόχρονα στον αέρα, τα ατέλειωτα high five με τα παιδιά, τις φωτογραφίες  με το κύπελλο, τις live συνεντεύξεις και πόσα ακόμα!

Από την Volley League παρέστησαν οι αθλητές Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Φράγκος, Παναγιώτης Πελεκούδας, Αλέξανδρος Ράπτης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Γιώργος Πεντίδης, ενώ από την Α1 γυναικών έδωσαν το παρόν οι Ασημίνα Νικολογιάννη, Άννα-Μαρία Θεοχάρη, Βιργινία Δικαιούλια, Αθηνά Χρυσομάλλη, Σοφία Γκιαούρη.

Επίσης, οι υπεύθυνοι των τμημάτων επικοινωνίας και marketing της ΕΣΑΠ, Έφη Μπούρα και Βασίλης Παπαγεωργίου.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα!

Ποιους βραβεύσαμε:

  • Τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και δυναμικότερο υποστηρικτή των δράσεών μας. Ευχαριστούμε εκείνον και όλα τα στελέχη του δήμου για την έμπρακτη συμπαράσταση στο έργο μας. Ειδική μνεία να κάνουμε στις αντιδημάρχους κυρίες Μαίρη Τσιώτα και Ξένια Κορόγιαννη που υπερέβαλαν εαυτόν για την επιτυχία του Love Volley!
  • Τον Γιώργο Σαραντέα, φίλο, συνεργάτη και ίσως το βασικότερο στέλεχος της ομάδας εργασίας που έφερε εις πέρας το έργο. Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπό του για την προσφορά του. Στον Γιώργο Σαραντέα δόθηκε ειδικό αναμνηστικό στη μνήμη του πατέρα του, Δασκάλου του βόλεϊ αξέχαστου Στάθη Σαραντέα.
  • Έναν από τους κορυφαίους ευρωπαίους διαιτητές του αθλήματός μας Νώντα Γεροθόδωρο για την προσφορά του και την καταπληκτική εκπροσώπηση της Ελλάδας στο εξωτερικό.
  • Τον θρυλικό Γιώργο Ντράγκοβιτς μια δεσπόζουσα  μορφή του ελληνικού βόλεϊ που ξεχώριζε για το ήθος και την έντονη αθλητική του προσωπικότητα
  • Τον επιστήμονα Πάνο Κουντούρη για τη συνολική προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ έχοντας υπηρετήσει με ήθος και ποιότητα ως αθλητής, προπονητής και ακαδημαϊκός!
  • Τον Παρασκευά Νικολαρέα, ιδρυτικό μέλος και πρωτεργάτη  στην δημιουργία του Peristeri Volleyball School!

Οι φορείς που μας στήριξαν

Καταλύτες στην επιτυχία υπήρξαν  οι φορείς του αθλήματος που μαζί με την αιγίδα τους έδωσαν έξτρα κύρος και αναγνωρισιμοτητα στο Galla Love Volley. Εκτός του Δήμου Περιστερίου που ήδη μνημονεύτηκε, ευχαριστούμε τους: ΠΑΣΑΠ,ΕΣΑΠΕΣΠΕΔΑΣΦΕΕΟΠ και ΟΔΒΕ

Οι εθελοντές και συνεργάτες μας

Απόλυτη ευγνωμοσύνη για τους εθελοντές/τριες μας που στήριξαν όχι μόνο το στήσιμο της εγκατάστασης αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι

Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι εφικτό.

Πώς να μην αναφερθούμε στη Λία Λάμπρου με τις καταπληκτικές εμπνεύσεις σε όλα τα δημιουργικά που χρειαστήκαμε (αφίσες, πανό, λογότυπο). Πώς να μην ευχαριστήσουμε τον Κωνσταντίνο Σταθιά για τη μοναδική φωτογραφική αποτύπωση του Galla μας! Πώς να μην ευγνωμονούμε την Ίλα Ιωακείμ για τις σοφές συμβουλές και οδηγίες σε θέματα marketing, επικοινωνίας και όχι μόνο! Πώς να ξεχάσουμε την προσφορά των Ντέπη Κουρουβάκαλη (μαζί με την αθλήτριά μας Χριστίνα), Χρήστου ΦραντζήΒαγγέλη Λάμπρου και Βαγγέλη Τσιούφη.  Πως να μην αναδείξουμε τον σπουδαίο συνεργάτη μας Χρήστο Κορδαλή (SK Sports)! Πως να μην αναφέρουμε τον Διονύση Καρά που είναι ο άνθρωπός μας- σύμβουλος των social media! Πως να μην γοητευθούμε απο τη νέα δημιουργία ένα καταπληκτικό box για τα μικρά μας παιδιά απο τα χέρια της Ελένης Ξουρή! Πως να μην πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αριστοτέλη Ιωάννου για τη συμβολή του στις ειδικές κατασκευές που διαρκώς ανανεώνουμε! Κυριολεκτικά μια ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Ειδικές ευχαριστίες στις ομάδες Άρτεμις Κορυδαλλού και Αστέρα Νίκαιας

Σας ευχαριστούμε που προχωρήσατε ένα βήμα πιο πέρα τη φιλία μας με την ανεκτίμητη βοήθεια σε έμψυχο δυναμικό και αθλητικό υλικό ώστε το Galla να είναι άρτιο! Ευχαριστούμε θερμά Παναγιώτη Σαραντέα και Παναγιώτη Μαρουλή!

Οι Χορηγοί μας

To Galla Love Volley στηρίχθηκε από τους αγαπημένους μας χορηγούς

Υφαντής Group-Climaland, Βίκος, Γαλακτοποιήματα, Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, Jack’s Father, Volley Plus, SΚSports, Διάστρα, Σκλαβενίτης, Φροντιστήρια Άρτιον, Εκπαιδευτήρια Σταυρακάκης, Rent photo video, Λογιστικό γραφείο Ηλία Πλατάνα και Allanton. Σας ευχαριστούμε!

Live συνδέσεις και αφιερώματα

Μέρος της διοργάνωσης καλύφθηκε με ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις από τη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ευχαριστούμε πολύ τον προϊστάμενο αθλητικού τμήματος Παναγιώτη Περπερίδη που έδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη του στο άθλημα. Ευχαριστούμε ΕΡΑ ΣΠΟΡ (Ιδιαιτέρως τον μοναδικό Μάκη Τσίλκο) καθώς και το ραδιόφωνο του Alfa 9.89 για τα αφιερώματα τις ημέρες των προετοιμασιών του Galla!

Αφιερωμένο εξαιρετικά

Το Galla Love Volley ήταν ειδικά αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα χαμόγελα όλων των παιδιών!