Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ατρόμητος και ΓΣΠ έχουν χάσει μόνο από Ολυμπιακό και ΠΑΟ!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παρόμοια εντυπωσιακή πορεία έχουν ο Ατρόμητος στο ποδόσφαιρο και το Περιστέρι στο μπάσκετ την φετινή σεζόν, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως και οι δύο ομάδες του Περιστερίου έχουν χάσει μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Αυτό που έχουν καταφέρει φέτος Ατρόμητος και Περιστέρι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα είναι απίθανο. Κι αν για την ποδοσφαιρική ομάδα, περίπου τα ίδια έγιναν και πέρσι, τα όσα ζει το νεοφώτιστο Περιστέρι είναι πραγματικά πρωτόγνωρα.

Τα αρκετά κοινά που έχουν οι πορείες των δύο ομάδων φέτος, δεν μένουν όμως στην καταπληκτική πορεία και στο γεγονός πως και οι δύο βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η μία στη Super League και η άλλη στη Basket League. Το πλέον ξεχωριστό στοιχείο είναι πως και οι δύο μετρούν δύο ήττες από τους ίδιους αντιπάλους!

 Ο μεν Ατρόμητος ηττήθηκε κατά σειρά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και δεν έχει άλλη ήττα, ενώ το Περιστέρι μετρά τις ίδιες ήττες, από τους ίδιους αντιπάλους, αλλά με ανάποδη σειρά. Πρώτα ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια από τον Ολυμπιακό. Αυτό που δεν είναι κοινό, είναι πως η ομάδα του Κάναντι μετρά μία εντός και μια εκτός έδρας ήττα, ενώ αυτή του Πεδουλάκη δύο εκτός έδρας.
Πηγή: gazzetta.gr