Τελευταία ενημέρωση 23:07, 24 Απρ 2024

Η Κ19 με «τρελή» ανατροπή «δάγκωσε» τον ΟΦΗ (2-3)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Με «τρελή» ανατροπή, άρα με νίκη που την απόλαυσε διπλά, ο Ατρόμητος Κ19 έριξε το… δηλητήριο του  και «δάγκωσε» τον ΟΦΗ επικρατώντας με σκορ 3-2 μέσα στο Ηράκλειο και ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις του για το 2018.

Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν ανέλπιστα, αλλά έτσι είναι η μπάλα, με 2-0 στο α’ ημίχρονο (15’ και 35’) αλλά αφυπνίστηκαν στην επανάληψη, επέβαλαν το ρυθμό τους δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο τους να σηκώσει κεφάλι και έκαναν την ολική ανατροπή.

Μείωσαν με τον Κολινιάτη με σουτ στο 50’ και ισοφάρισαν με κεφαλιά του Τσακίρη στο 65’. Ακολούθησε δοκάρι του Νταούλια,  χάθηκαν ευκαιρίες από τον Ζούνη και τον Τριμμάτη για να έρθει το  90’  όταν ο  Τριμμάτης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ και υποδείχθηκε το σημείο του πέναλτι.

Το εκτέλεσε με ψυχραιμία ο ίδιος ο παθών και έκανε το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς που συνεχίστηκαν μέσα στα αποδυτήρια με όλους τους παίκτες να τραγουδούν τον ύμνο του Ατρόμητου.

Ξεκίνησαν οι Μανδάς, Νταούλιας, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Βιταλιώτης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης, Τριμμάτης, Σάσσαλος, Βαγγέλης. Έπαιξαν και οι Κολινιάτης, Πολίτης, Ζούνης. Στην αποστολή ήταν επίοης οι Ιωαννίδης, Μεμά, Πετσίτης, Δακτυλίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κοξένογλου:«Να φθάσουμε μέχρι τον τελικό»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας