Τελευταία ενημέρωση 05:29, 16 Απρ 2024

Η δύναμη της θέλησης σε αυτό το παιδί!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η δύναμη της πίστης, της δύναμης,της υπομονής κρύβεται πίσω από αυτό το παιδί. Άλλος στη θέση του ενδεχομένως να τα είχε παρατήσει. Ο λόγος;  Δύο χρόνια πάλεψε σκληρά με τα απανωτά χεριουργεία στο γόνατο που του στέρησαν τη δυνατότητα να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο: να παίζει μπάλα.

 

Ο Δημήτρης Κονταξής μετά από αυτά τα  δύο χρόνια σκληρής και αδιάλλειπτης προσπάθειας είναι λοιπόν πάλι εδώ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κ20 του Ατρόμητου που ξεκίνησε από την Κ17 στάθηκε πολύ  πολύ άτυχος. Βρήκε όμως τη δύναμη να σηκωθεί και να σταθεί πάλι στα πόδια του. Ατελείωτες ώρες θεραπείας, ατομικών ασκήσεων και πρόγραμμα χωρίς μπάλα που τόσο θα’ θελε να την κλωτσήσει συνέθεταν το καθημερινό του πρόγραμμα.

Πριν από τις γιορτές με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ατρόμητος πήγε σε ένα από τα κορυφαία κέντρα αποκατάστασης στον κόσμο στην Μπολόνια. Είπαμε είμαι κρίμα να στερήσεις από ένα νέο παιδί το δικαίωμα στο όνειρο και ο Ατρόμητος δεν τον ξέχασε και ούτε τον εγκατέλειψε.

Η δουλειά στη Μπολόνια σε συνδυασμό με την εδώ αποκατάσταση έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Δημήρης Κονταξής δούλεψε μαζί με τον γυμναστή της επαγγελματικής ομάδας Σωτήρη Κακαργιά και δικαιώθηκε. Πλέον (μην τον ματιάσουμε) έχει αρχίσει να παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της Κ20 και βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Κορακάκη. Το γεγονός ότι έχει πάψει να νιώθει ενοχλήσεις και έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ που του προκάλεσαν τα χειρουργεία αποδεικνύει τη δύναμη που κρύβει μέσα του. Μπορεί σαν νέο παιδί να κυνηγήσει το όνειρο του. Σημασία δεν έχει αν θα βρει την Ιθάκη που είναι ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Και αυτό το ταξίδι μπορεί να το κάνει.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 14:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Fentagin λάτρης των δύο τροχών! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας