Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Εξάσφαιρη» κόντρα στην συμπολίτισσα (6-1)

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κηπούπολη πολύ ανώτερη δεν χαρίστηκε στην συμπολίτισσα Χρυσούπολη και τη φιλοδώρησε με έξι γκολ στο ντέρμπι της διπλανής πόρτας στη Β' κατηγορία (6-1), για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 2' μετά από παράλληλη σέντρα του Μαρτέκα με τον Φαρμάκη να πλασάρει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκόλ στην κατηγορία.

Το 0-2 ήρθε στο 30' με τον Μαρτέκα αφού πέρασε την μπάλα πάνω από τον πορτιέρο της Χρυσούπολης μετά από πάσα του Πολυζωγόπουλου , ένα λεπτό αργότερα ο Ντούπης ήταν αυτός που ανέβασε το σκόρ με έξοχο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Με αυτό το σκόρ ( 3-0) οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια , στην επανάληψη και μετά από πέντε λεπτά στο 50' ήταν η σειρά του Χαλιβελάκη να σκοράρει με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στην αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας. Η Χρυσούπολη μείωσε στο 60' με πέναλτι του Καπετάνη.
Στο 73' και δύο λεπτά μετά την είσοδό του ο Λαγός με καρφωτή κεφαλιά μετά από ατομική ενέργεια του Λίτσα από αριστερά πραγματοποίησε το 5-1.
Το 6ο και τελευταίο γκόλ για την Κηπούπολη το πέτυχε ο Ζούκας με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 90'.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ:Γαλανός, Τουρνάκης, Μαργώνης, Μανωλιός, Καπετάνης, Κώτσιας, Χασιώτης, Μπακάλης, Παπαυγέρης, Καψάσκης, Μπάιρας. Έπαιξαν και οι Μουλόπουλος, Καλύβας, Νίκος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κούμης, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος, Αναγνώστου, Βλάσσης, Παούρης, Φαρμάκης, Ντούπης, Μαρτέκας, Χαλιβελάκης, Λίτσας. Έπαιξαν και οι Ζούκας, Τζαφέρος, Αρβανιτάκης, Λαγός.