Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Η ντροπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»!

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό που το χαρακτηρίζει «ντροπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου» καυτηριάζει ο Γαλαξίας με ανακοίνωση του για το0ν αγώνα με τον Ερμή Ηρακλείου και έχει να κάνει με μια πρωτοφανή ενέργεια έλλειψης fair play από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με το ξεκίνημα του αγώνα και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά του αγώνα, στην συνέχεια μετά από στημένη φάση στο 14 λεπτό, σε μια εύκολη φάση δεχθήκαμε γκολ, αφού δεν μπόρεσαν οι παίκτες μας σε 2-3 περιπτώσεις να απομακρύνουν την μπάλα.
Σχεδόν αμέσως και πριν συνέλθει η ομάδα από το σοκ έγινε το εξής εκπληκτικό.
Έγινε μια βαθιά μπαλιά στην μικρή περιοχή μας,βγήκε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ και μπλοκάρισε την μπάλα.
Ταυτόχρονα ένας αντίπαλος επιθετικός έπεσε με την φόρα που είχε και άθελα του πάνω στον τερματοφύλακα μας.
Ο διαιτητής του αγώνα δεν έδωσε φάουλ πιθανόν επειδή είχε την μπάλα ήδη στα χέρια του ο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ.
Αφού ο διαιτητής ήταν ήδη στο κέντρο του γηπέδου και οι παίκτες έπαιρναν θέσεις για την συνέχεια του παιγνιδιού,
ο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟς αισθάνθηκε ζάλη και άφησε την μπάλα δίπλα του στο έδαφος που κοντά του ήταν και ο συμπαίκτης του ο ΠΙΤΤΑΡΑΣ με σκοπό να ζητήσει ιατρική βοήθεια.
Ο παίκτης του ΕΡΜΗ ΕΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣ που ήταν σχετικά κοντά πλησίασε την μπάλα που είχε αφήσει ο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ στο έδαφος και την έσπρωξε στα δίκτυα.
Ο διαιτητής έδειξε σέντρα με αποτέλεσμα αφού εδόθησαν οι πρώτες βοήθειες στον ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ από τον γιατρό του αγώνα ο αγώνας να συνεχισθεί μέσα σε μεγάλη ένταση τόσο από διαμαρτυρίες στον διαιτητή του αγώνα,όσο και προς τον πάγκο του ΕΡΜΗ για την μη τήρηση του FAIRPLAY.
.Η ομάδα μας παρόλο το σοκ ανασυντάχθηκε πίεσε δημιούργησε φάσεις για γκολ απώλεσε πέναλτι με τον ΧΑΝΤΖΑΑΚΟ στο 85 που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι .δίνοντας ελπίδες για την ισοπαλία και αφού δεν έγινε το 1-2 στο 85 έγινε το 0-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα πάλι από ολιγωρία σε στημένη φάση.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την μεγάλη τους προσπάθεια και την αξιοπρεπή εμφάνιση παρόλο τις απουσίες και εμείς κάθε άλλο παρά στεκόμαστε στο πλασματικό επί της ουσίας σκορ.
Όταν στο βωμό του αποτελέσματος θυσιάζονται τα πάντα και όταν οι υπεύθυνοι της αντίπαλης ομάδας,δεν έδωσαν εντολή,για να πετύχει η ομάδα μας γκολ με την συναίνεση τους, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας υπό το κράτος δικαίου,τι να ελπίζει κανείς για το σήμερα και το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου;;;;;;;;;;;;;;
Μπράβο στους παίκτες μας για την ψυχραιμία τους και την μεγάλη τους προσπάθεια και χαιρόμαστε αυτή την προσπάθεια γιατί βασίζεται σε αξίες που κάποιοι άλλοι πιθανόν δεν γνωρίζουν την ύπαρξη τους».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 18:49