Τελευταία ενημέρωση 05:46, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Άγγελος Βλάμης μιλά στο Peristerisports για την προσπάθεια της Χρυσούπολης στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

 

Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στο επίκεντρο του περιστεριώτικου, αλλά και του ευρύτερου αθηναϊκού ποδοσφαίρου, με τα γκολ που σημειώνει και τα οποία δίνουν πολύτιμους βαθμούς στην Χρυσούπολη. Την περασμένη Κυριακή, μάλιστα, σκόραρε δύο φορές και οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην επικράτηση επί του Κένταυρου Βριλησσίων.

Ο λόγος για τον Άγγελο Βλάμη, ο οποίος μίλησε στο Peristerisports για την προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο της Χρυσούπολης, επισημαίνοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πίστευαν στην αγωνιστική ανάκαμψη, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, στη συνεργασία με τον Βαγγέλη Κότσαλο, αλλά και στις προσωπικές του βλέψεις, σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

 

-Άγγελε, μετά το κακό ξεκίνημα υπάρχει σταδιακή αγωνιστική βελτίωση, που μεταφράζεται και σε βαθμούς. Τι άλλαξε και βλέπουμε αυτή την αλλαγή;

''Είναι αλήθεια πως ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά λόγω κάποιων τραυματισμών, αλλά κι επειδή η ομάδα ήταν σχετικά νέα. Πιστεύαμε, όμως, από την αρχή πως θα ερχόταν η βελτίωση! Μετά από κάποιο σημείο, η καλή ψυχολογία που είχαμε, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Υπήρξε και υπάρχει σαφής βελτίωση με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως επίσης με την αλλαγή τακτικής της ομάδας''.

 

-Πριν από δύο αγωνιστικές πέτυχες γκολ κόντρα στο Κουκάκι. Την Κυριακή σκόραρες δύο φορές με τον Κένταυρο Βριλησσίων. Να φανταστούμε ότι ακολουθεί... χατ τρικ με τον Αθηναϊκό;

''Πάνω από όλα, κοιτάω να κερδίζει η ομάδα τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα, αν έρχεται και το γκολ για εμένα, είναι ακόμα πιο ευχάριστο! Ελπίζω να πετύχω γκολ και με τον Αθηναϊκό, ώστε να κερδίσει η ομάδα''.

 

-Το όνομα του αντιπάλου αποτελεί πρόσθετο κίνητρο για τη νίκη;

''Στον όμιλο που παίζουμε, σχεδόν όλες οι ομάδες είναι δυνατές, ανεξαρτήτως ονόματος. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και ιστορικά σωματεία, όπως ο Αθηναϊκός, του οποίου η φανέλα έχει... άλλο βάρος''!

 

-Βρίσκεστε σε εξαιρετική κατάσταση. Θεωρείς ότι ο κίνδυνος του υποβιβασμού έχει απομακρυνθεί;

''Είναι γεγονός ότι μετά τα τελευταία, νικηφόρα αποτελέσματα έχει απομακρυνθεί κάπως, ωστόσο δεν παύει να μας απειλεί ακόμα! Χρειαζόμαστε κι άλλους πόντους, για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα''.

 

-Θα μπορούσε η Χρυσούπολη των τελευταίων εβδομάδων να διεκδικήσει και ανοδο;

''Σίγουρα! Αν είχαμε στο ξεκίνημα την απόδοση που έχουμε τώρα και αν μέναμε σταθεροί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα είχαμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις''.

 

-Πως είναι συνεργασία με τον κ. Κότσαλο; Ποια προπονητικά του στοιχεία θα ξεχώριζες;

''Είναι αλήθεια πως ο προπονητής μας είναι πολύ απαιτητικός. Όμως, είναι εξαιρετικός γνώστης αυτών των κατηγοριών, κάτι που μας διευκολύνει πάρα πολύ. Ήταν ο πρώτος που πίστευε στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας! Επίσης, είναι λάτρης της προπόνησης! Η δουλειά που γίνεται, έχει αρχίσει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο''.

 

-Πως βλέπεις τη μάχη που γίνεται στην κορυφή του ομίλου; Ειρήνη Πετρούπολης και Άφοβος έχουν 'καθαρίσει' από τώρα;

''Ναι! Πιστεύω πως, εύκολα ή δύσκολα, Ειρήνη Πετρούπολης και Άφοβος θα τελειώσουν σύντομα με το θέμα της ανόδου''.

 

-Είναι η πρώτη σου χρονιά στην Χρυσούπολη. Ποιες είναι οι βλέψεις σου για την επόμενη σεζόν;

''Όπως είπες, είναι η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, κάτι που με έχει βοηθήσει πολύ! Ελπίζω την επόμενη σεζόν να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα σε επίπεδο πρωταθλητισμού! Προσωπικά, θέλω να είμαι υγιής, ώστε να συνεχίσω να έχω καλό αγωνιστικό ρυθμό''.

 

*Ο Άγγελος Βλάμης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου, για να προστεθούν στο βιογραφικό του κατά σειρά ο Ιπποκράτης, η Κηπούπολη, η Ιεράπολη, ο Φοίνικας Περιστερίου και, φέτος, η Χρυσούπολη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σε «τρελή» φόρμα τον Αθηναϊκό 3-0 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας