Τελευταία ενημέρωση 07:06, 19 Απρ 2024

Λούδης:«Ιστορική ευκαιρία το Final-4 κυπέλλου»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Στην επιθετική δυστοκία του Περιστερίου οφείλει την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Λούδης τονίζοντας ότι η ομάδα του παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην ιστορική ευκαιρία του Περιστερίου απέναντι στον Παναθηναϊκό να βρεθεί σε ένα Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο waterpolonews.gr

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Παρουσιάσαμε για ακόμη μια φορά ένα καλό πρόσωπο. Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στην άμυνα και ανταγωνιστικοί. Νομίζω το παιχνίδι το χάσαμε καθαρά στην επίθεση παρόλο που είμαι ένας προπονητής λάτρης της άμυνας και πιστεύω ότι τα παιχνίδια τα κερδίζει η άμυνα. Παρά το γεγονός ότι είχαμε κρατήσει τον ΠΑΟΚ για τρία οκτάλεπτα στα πέντε γκολ, εμείς σημειώσαμε μόλις δύο με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να έχουν το πλεονέκτημα. Στο τέταρτο οκτάλεπτο εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι στο 6-3. Από εκεί και πέρα δόθηκε μια αποβολή χωρίς αντικατάσταση (σ. Κουκουμάκης) που διαμόρφωσε το τελικό 7-3».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Για το Περιστέρι είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί μπορεί να του δοθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του να βρεθεί σε ένα Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος. Είναι σημαντικό για τον οργανισμό που λέγεται Περιστέρι αλλά πολύ περισσότερα γι’ αυτά τα παιδιά που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια τόση σημαντική διοργάνωση, μια γιορτή για το ελληνικό πόλο».

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να κερδίσουμε εμπειρίες απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο και κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τη συνέχεια του ΓΣ Περιστερίου: «Στόχος είναι να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι σήμερα. Σαφέστατα θέλουμε δουλειά γιατί η ομάδα είναι άπειρη. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 17:13
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας