Τελευταία ενημέρωση 13:29, 19 Απρ 2024

Κρίμα γιατί είναι ωραίο το άτιμο!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ομολογώ ότι η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για επανέναρξη των πρωταθλημάτων μόλις έφθασε στα αφτιά μου, μου θύμισε τη «Σολομώντεια λύση».

Είναι ένα ημίμετρο για να μείνουν ικανοποιμένες όλες οι πλευρές. Η Κυβέρνηση για να λέει ότι «κάτι κάνει», να χουμε να λέμε δηλαδή, η Σούπερ Λίγκα για να συνεχίσει το πρωτάθλημα δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άλλες κενές ημερομηνίες και έπρεπε πάση θυσία να ξαναρχίσει η μπάλα και η Νοva για να έχει πάλι το τηλεοπτικό προϊόν στο πιάτο της. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αυτή η απόφαση δεν πρέπει να έχει εμφανιστεί πουθενά αλλού στον κόσμο λοιπόν.

Από εκεί και πέρα για να έρθω στα καθ΄ημάς δεν θα ήθελα σαφώς σαν Ατρόμητος να ήμουν στη θέση του Αστέρα. Για σκεφθείτε το αντίθετο ενδεχόμενο. Να ήταν ο Ατρόμητος γηπεδούχος και να έπαιζε κεκλεισμένων των θυρών εναντίον του Αστέρα. Εντάξει δεν το συζητάμε από τα είχε κόσμο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» είναι καλύτερα τώρα που δεν έχει για τον Ατρόμητο. Όχι όμως για το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίζεται παρουσία φιλάθλων.

Τέλος πάντων πολλά έχουν να δουν τα μάτια μας τις επόμενες μέρες. Εδώ είμαστε, εδώ είστε. Το γελοίο του πράγματος; Χθες απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις των φιλοξενούμενων φιλάθλων και σήμερα στη Νέα Σμύρνη πήγαν καμιά 500αριά φίλαθλοι του Ηρακλή με κασκόλ και πανό για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Δηλαδή τι άλλο να πούμε γι’ αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν το αφήνουν να προοδεύσει. Και είναι κρίμα γιατί είναι ωραίο το άτιμο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2015 22:19
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ομάδες του Περιστερίου συνέλθετε! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας