Τελευταία ενημέρωση 11:31, 24 Απρ 2024

Στα...θρανία του 26ου δημοτικού Περιστερίου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ετικέτες

Επιστροφή στα θρανία για τον Ατρόμητο καθώς οι Χρήστος Θεοδωράκης και Κώστρας Κωτσόπουλος έκαναν επίσκεψη στο 26ο δημοτικό Περιστερίου εν όψει του αγώνα με τον Άρη. Το δελτίο τύπου της ομάδας έχει ως εξής: «Με στόχο τη διατήρηση της εξαιρετικής επαφής που έχει ο Ατρόμητος με τους μαθητές του Περιστερίου συνεχίστηκε το πρόγραμμα των επισκέψεων της ομάδας μας στα σχολεία της πόλης.

Οι μαθητές του 26ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές μας Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο και Χρήστο Θεοδωράκη που συνομίλησαν μαζί τους και τους μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Αλέξανδρο Πατσή.

Η ομάδα μας έχοντας ως στόχο την προσέλευση νέων παιδιών του Περιστερίου στο γήπεδο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί δράσεις προσέλκυσης της νεολαίας με σκοπό ο Ατρόμητος να αποκτά σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση όλο και περισσότερους νέους και υγιείς φιλάθλους».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 18:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με γκολάρα στο 94' η Κ19 τον Άρη 2-1! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας