Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταξίδι στο «όνειρο του Ατρόμητου» από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα το διήμερο αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2003, 2004 και 2005 υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος στο όμορφο γήπεδο της Χωράφας.

Δεκάδες παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ατρόμητου και απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση, με μεγάλο κοινό στόχο την ένταξη τους στα τμήματα της ΠΑΕ μέσα από μια διαδικασία που άγγιξε το τέλειο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Γιώργος Κορακάκης με τον Υπεύθυνο των Αtromitos Soccer Schools  Τόλη Αποστόλου και τους συνεργάτες τους αξιολόγησαν τα παιδιά μένοντας ικανοποιημένοι από το υψηλό επίπεδο, δείγμα ότι γίνεται καλή δουλειά στα σωματεία τους οι περισσότερες  εκ των οποίων βρίσκονται πια υπό την σκέπη του Ατρόμητου ως μέλη του δικτύου σχολών.

Το ταξίδι προς το όνειρο του Ατρόμητου  εν μέσω της μαθητικής περιόδου έκαναν λοιπόν ποδοσφαιριστές από τις: ΑΕ Πολυκάστρου, Πανελλήνιος Καρδίτσας, Δήμητρα Τρικάλων, Αναγέννηση Ασφενδιού Κω, Αργοναύτες Καλύμνου, Ακαδημία Ναυπλίου, Ακαδημία Γιώτσα Κατερίνης, ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, Πανηλειακός, ΑΟ Δικαίου Κω. Βαθύ Καλύμνου, ΑΟ Σάμης Κεφαλλονιάς, ΑΟ Κάστωρ Καστοριάς,Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, Αστέρας Αμαλιάδας, Πόντιοι Κατερίνης, Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας, Μακεδονικός Κοζάνης, Σώκρατες Καρδίτσας και από τις πιο κοντινές ομάδες η  Ανθούπολη, η Δύναμη Ασπροπύργου, ο Παλληνιακός.

Στο διήμερο αξιολόγησης  συμμετείχαν οι προπονητές Πέτρος Κοντοβράκης, Μουράτ Σεροπιάν, Σωτήρης Ρίζος, οι γυμναστές Κώστας Διάλλας, Κώστας Κωνσταντόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων  Μάκης Βενιαμίν, οι φυσικοθεραπευτές Βασίλης Βερύκιος, Φώτης Σωτηρίου. Την άψογη εμφάνιση όλων των παιδιών που φόρεσαν με καμάρι για δύο μέρες τη φανέλα με το αστέρι επιμελήθηκε ο έφορος υλικού Βασίλης Κεχαγιάς.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 19:27