Τελευταία ενημέρωση 16:37, 19 Απρ 2024

Επιστρέφει Εθνική με το αστέρι στο στήθος!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελευταία φορά που φόρεσε το εθνόσημο στο στήθος ήταν στις 29 Ιουνίου στον αγώνα του Μουντιάλ της Βραζιλίας εναντίον της Κόστα Ρίκα. Εννιά μήνες μετά ετοιμάζεται να διαβεί την πόρτα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αυτή τη φορά ως παίκτης του Ατρόμητου.

 

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στην Εθνική Ομάδα εν όψει του αγώνα στην Ουγγαρία στο τέλος Μαρτίου. Μέσα στις επόμενες μέρες ο νέος προπονητής της Εθνικής Σέρχιο Μαρκαριάν θα προχωρήσει στις κλήσεις των παικτών και μέσα σε αυτούς θα συμπεριλαμβάνεται σίγουρα ο Κώστας Κατσουράνης. Άλλωστε ένας από τους λόγους που επέλεξε να γυρίσει στην Ελλάδα, προτιμώντας τον Ατρόμητο, ήταν αυτός ακριβώς. Επιπλέον στα τελευταία παιχνίδια ο Κατσουράνης έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τόσο με ΠΑΟΚ όσο και με τον Εργοτέλη δείχνοντας έτοιμος από αγωνισιτκής πλευράς για να φορέσει το εθνόσημο.

Και σίγουρα η τιμή θα είναι μεγάλη σε αυτή την περίπτωση και για τον Ατρόμητο δεδομένου ότι για πρώτη φορά θα διαθέτει στις τάξεις του τον εν ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μπάλλας - Καραμάνος θεραπεία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας