Τελευταία ενημέρωση 07:20, 24 Απρ 2024

«Υπάρχουν σύνδεσμοι με κοινωνικό έργο»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τηλεφωνική συνέντευξη στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ παραχώρησε την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός με αφορμή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ο Σπανός κλήθηκε να δώσει απαντήσεις επί παντός επιστητού ωστόσο έκανε ειδική αναφορά στο ρόλο των συνδέσμων «φωτογραφίζοντας» απόλυτα τους οργανωμένους φιλάθλους του Ατρόμητου. «Δεν μπορεί να βάζουμε τους συνδέσμους των ομάδων όλες στο ίδιο καζάνι. Υπάρχουν σύνδεσμοι που επιτελούν κοινωνικό έργο, κάνουν αιμοδοσία, πραγματοποιούν εράνους για να βοηθήσουν άπορους συμπολίτες μας, μην λέμε λοιπόν ότι όλοι οι σύνδεσμοι είναι οι ίδιοι» έχοντας προφανώς το μυαλό του στους Fentagin γιατί εκείνοι είναι που κάνουν αιμοδοσίες και εράνους τακτικά».

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου μίλησε και για την συνεργασία της ομάδας με τους φιλάθλους της λέγοντας τα εξής:«Εμείς δεν έχουμε προβλήματα με τους φιλάθλους μας. Οι φίλαθλοι μας έχουν τη δική τους κουλτούρα, προασπίζουν τα συμφέροντα της ομάδας μας και έχουμε πολύ καλή συνεργασία μαζί τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστρέφει Εθνική με το αστέρι στο στήθος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας