Τελευταία ενημέρωση 21:07, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Όμιλος εξέδωσε ανακοίνωση με νόημα λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον Θρίαμβο Αθηνών (1-2).

 

Ανακοίνωση με τριπλό περιεχόμενο εξέδωσε ο ΑΟ Περιστερίου, στην προσπάθεια των ανθρώπων του να μεταφέρουν το κλίμα που υπάρχει, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ήττα από τον Θρίαμβο (2-1).

Στο κείμενο αυτής εκφράζονται καταρχήν οι θερμές ευχαριστίες για τη φιλοξενία του σωματείου των νοτίων πραστίων, με τον συντάκτη να χρησιμοποιεί τα καλύτερα λόγια!

Παράλληλα, γίνεται μία μίνι-ανάλυση της εικόνας του αγώνα, ενώ στον επίλογο υπάρχει σαφές υπονοούμενο για τις αποφάσεις του διαιτητή Αντωνίου και του β' βοηθού Τζελέπη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Όμιλου έχει ως εξής:

''Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ., τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Θριάμβου Αθηνών για την άψογη ανταπόδοση της φιλοξενίας μας στο Περιστέρι. Ο Θρίαμβος και όχι μόνο θα είναι ένα φίλο σωματείο για εμάς, γιατί με τέτοιες συμπεριφορές θα πάει το ποδόσφαιρο μπροστά αφού για εμάς είναι μόνο ένα παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει χαρές και συγκινήσεις. Εμείς έτσι έχουμε μάθει να λειτουργούμε, να φιλοξενούμε τους πάντες άψογα στο Περιστέρι και μας ευχαριστεί ιδιαίτερα όταν το εισπράττουμε στις έδρες των αντιπάλων μας (μόνο για 90 λεπτά), όπως έκανε ο Θρίαμβος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι αν και ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, προηγηθήκαμε, χάσαμε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουμε το σκορ αλλά στην συνέχεια μετά από δικά μας λάθη και προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον τραυματισμό των Χρόνη και Μπόσιου και το ότι ο Λιαγκόζης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά στο ημίχρονο είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουμε το ρυθμό μας. Πάγια θέση μας είναι να μην μιλάμε για την διαιτησία. Αν νομίζουν όμως ο κ. Αντωνίου και ο κ. Τζελέπης ότι έκαναν σωστά την δουλειά τους τότε είμαστε υποχρεωμένοι να τους συγχαρούμε''.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το κίνητρο ήταν στην αντίπερα όχθη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας