Τελευταία ενημέρωση 12:29, 23 Απρ 2024

Μανούσος: «Πιο δίκαιο η ισοπαλία»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με ισοπαλία θα έπρεπε να λήξει η… επεισοδιακή αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιώργο Μανούσο. Ενώ ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας των δυτικών προαστίων στάθηκε και στην αποβολή εις βάρος της ομάδας του.

«Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός μας αύξησε την πίεση. Λογικό είναι να οπισθοχωρήσεις και να αλλάξεις τακτική. Θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς και όσο είμαστε κοντά στην κορυφή έχουμε φιλοδοξίες για το καλύτερο», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

* Η αποβολή του Αζέρ Μπουσούλατζιτς ήταν το σημείο κλειδί για την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό και το τελικό 1-2, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Χαβιέ Ούμπιδες.

«Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Μείναμε με δέκα παίκτες και αυτό έκανε πιο δύσκολο το έργο μας. Νομίζω ότι η αποβολή καθάρισε το ματς. Τώρα εμείς κοιτάμε να κερδίσουμε το κάθε ματς και ο στόχος μας για φέτος είναι η πεντάδα», σχολίασε μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Περιστερίου ο Αργεντινός μέσος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με ακόμη πιό δυνατή κερκίδα στη Ριζούπολη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας