Τελευταία ενημέρωση 01:58, 20 Απρ 2024

Έχυσε την καρδάρα με Ηλυσιακό (1-2)

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Ο Άγιος Ιερόθεος γέμισε την καρδάρα και την έχυσε μόνος του σήμερα με τον Ηλυσιακό στη Χωράφα.

Ενώ προηγήθηκε με 1-0, έχασε πέναλτι στο 51' και την ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ γεγονός που γύρισε «τούμπα» το παιχνίδι υπέρ των φιλοξενουμένων που κατάφεραν να φύγουν τελικά με νίκη με σκορ 2-1. Ο  Θανόπουλος στο 14' μετά από πάσα του έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης έχασε το πέναλτι στο 51' που απέκρουσε ο Μιχελής πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

Το «τσιπ» της ψυχολογίας πήγε στην πλευρά των φιλοξενούμενων που έχοντας κορυφαίο τον Μάλτσι ισοφάρισαν στο 56' και έκαναν την ανατροπή στο 69' με πέναλτι.

Πάντως ο «Άγιος» είχε να αντιμετωπίσει και τον διαιτητή Καλογερόπουλο που έδειξε ξεκάθαρη προτίμηση στον Ηλυσιακό δίνοντας όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις στην πλευρά τους ενώ και το πέναλτι του «Αγίου» δεν το υπέδειξε εκείνος αλλά ο επόπτης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ζωντός, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (88′ Οντιάμπο), Μπαλατσούρας, Μπίρης (86′ Αποστολόπουλος), Αποστόλου, Λέσι, Γκουτσούλας (75′ Νικολέτος), Κράσι (60′ Χαραλάμπους), Θανόπουλος, Σουλελές

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μιχελής, Μέξης, Παπαδημητρίου, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπουσινάκης (80′ Κατσίβελας), Μάλτσι (92′ Κονδύλης), Γκέζος (88′ Αμανατίδης), Σεράνο (59′ Κρεβατάς).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 15:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο κάδρο το κύπελλο ΕΠΣΑ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας