Τελευταία ενημέρωση 04:45, 16 Απρ 2024

«Ευτυχία να αντιμετωπίζουμε τον ΓΣΠ στην Α1»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Περιστέρι  συνέχισε με μία ακόμα νίκη στην Basket League κι ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στο “πρεπει” που υπήρχε απέναντι στο Λαύριο και στον κόσμο που βοηθάει στα δύσκολα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης ότι είναι πολύ μεγάλη ευτυχία για την ομάδα του να αντιμετωπίζει τον ΓΣΠ στην Α1 και αυτή τη δήλωση «κρατάμε»!

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π., κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανέφερε πως “όσο περνάει ο καιρός και αυξάνεται το πρέπει, θα έχουμε τέτοιες δυσκολίες γιατί δεν είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την πίεση. Σήμερα τα καταφέραμε μέσα στη διάρκεια του ματς και πήραμε τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε με τη φωνή του. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια και τη σοβαρότητα που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και στον Χρήστο Σερέλη για τη δουλειά του. Εμείς συνεχίζουμε…”

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης δήλωσε: “Στο πρώτο μέρος διαβάσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλά ποσοστά στην επίθεση, με αποτέλεσμα να έχουμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο το Περιστέρι ανέβασε την πίεση στην άμυνα και έβγαλε τις αρετές που έχει δείξει στο πρωτάθλημα και το έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ σε μια σκληρή έδρα. Επειδή ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να περνάνε έτσι, για όλους εμάς στο Λαύριο είναι πολύ μεγάλη ευτυχία να αντιμετωπίζουμε το Περιστέρι στην Α1. Αυτή την εποχή ειδικά που οι μεγάλες ομάδες πιέζουν για να πάρουν από εμάς τους μικρότερους τον χώρο που κατακτήσαμε τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικό να τα καταφέρουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι αλλά και προσωπικά στον Αργύρη Πεδουλάκη που είναι σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απώλεια! Τέλος για φέτος ο Κλαρκ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας