Τελευταία ενημέρωση 13:07, 20 Απρ 2024

Γκάφα! Στα Χανιά χωρίς δελτία το πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σε μια γκάφα ολκής που θα περάσει ως «μαύρη κηλίδα» στην ιστορία για το τμήμα Water Polo του ΓΣΠ που μετριάζει τη χαρά του «οργανισμού» της ομάδας για την πορεία της ομάδας μπάσκετ.

Και δεν μιλάμε για μια γκάφα Παίδων ή Εφήβων αλλά για για γκάφα σε επίπεδο Ανδρών οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουν τα Χανιά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας αλλά οι αρμόδιοι δεν πήραν μαζί τους τα δελτία των αθλητών!

Το ματς ήταν προγραμματισμένο για τις 4 το απόγευμα, οι παίκτες βούτηξαν κανονικά στην πισίνα για να κάνουν την προθέρμανση τους, ένας περιστεριώτης φίλαθλος που ζει μόνιμα στα Χανιά ο Πατάπιος Χαβλής κρέμασε τα πανό του με ανυπομονησία για να δει μια ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και αίφνης ανακοινώθηκε ότι το ματς δεν θα διεξαχθεί;

Ο λόγος; Οι άνθρωποι του συλλόγου ξέχασαν να φέρουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών, αλλά και τα δελτία υγείας.

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να… σώσουν την κατάσταση παίρνοντας τα δελτία των αθλητών με φαξ αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό που αναφέρει ότι χρειάζονται τουλάχιστον επτά πρωτότυπα δελτία από κάθε αγώνα για να γίνει ο αγώνας.

Έτσι, σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη αγώνων υδατοσφαίρισης, ο ΝΟ Χανίων κερδίζει το παιχνίδι με 5-0 και παράλληλα αφαιρούνται δύο βαθμοί από τον ΓΣΠ.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το φύλλο αγώνα που έκλεισαν ο αλυτάρχης και οι δύο διαιτητές:

«Λόγω μη προσκόμισης των δελτίων αθλητικής ιδιότητας από την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 3 της Γενικής Προκήρυξης υδατοσφαίρισης, ο αγώνας δεν τελέστηκε και κατοχυρώνεται στον ΝΟ Χανίων μετά την παρέλευση 30 λεπτών. Ο αλυτάρχης Νίκος Βλαζάκης, οι διαιτητές Νίκος Μπουδραμής και Γιώργος Πολυχρονόπουλος».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Νοέμβριος 2018 21:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παραιτήθηκε η Υπεύθυνη Water Polo του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας