Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Blue Saturday» με Ολυμπιακό η Κ19 (6-2)!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ετικέτες

Στα μπλε χρώματα της έντυσε το πρωινό του Σαββάτου η Κ19 του Ατρόμητου η οποία ήταν εκπληκτική στο σημερινό ντέρμπι με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού που έγινε στο γήπεδο του Ρουφ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν έχοντας πάθος, οργάνωση, πλάνο και καλές επιλογές στο παιχνίδι της έκανε «σκόνη και θρύψαλα» τον Ολυμπιακό επικρατώντας με 6-2 και διόλου να φανεί υπερβολικό ότι μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Ο Χοχλαστός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 12' και ο Τριμμάτης διπλασίασε τα τέρματα στο 21' για να μειώσει ο Ολυμπιακός σε 2-1, σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ήταν κυριολεκτικά καταιγιστικός βομβαρδίζοντας τέσσερις φορές την εστία του Ολυμπιακού. Το 3-1 έκανε ο Τσακίρης με άψογο πλασέ στο 57' και ο ίδιος παίκτης που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τριμμάτης στο 69' ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Βαγγέλη έφερε το 5-1 στο 80' για να ακολουθήσει το 5-2 από τον Ολυμπιακό στο 89' και το 6-2  από τον Τριμμάτη στο 91' μέσα σε πανηγυρισμούς για την «εξάρα».

Ξεκίνησαν οι: Μανδάς, Νταούλιας, Βιταλιώτης, Χοχλαστός, Λώλος, Ξενοπανάγος, Τσακίρης, Χριστόπουλος, Τριμμάτης, Ρούνης, Βαγγέλης. Έπαιξαν και οι Ανδριόπουλος, Μέμα, Αθανασίου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Νοέμβριος 2018 16:57