Τελευταία ενημέρωση 17:15, 18 Νοε 2019

Μπράβο στον Φοίνικα για την ημερίδα για το bullying!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Στην κατάμεστη αίθουσα ομιλιών του ΚΥΒΕ Περιστερίου, διεξήχθη η επιτυχημένη ημερίδα του Φοίνικα, με θέμα το "Bullying". Με βασικό ομιλητή τον Ψυχολόγο Δρ. Γεράσιμο Ζαπάντη, που κάλυψε οποιαδήποτε ερώτηση γεννήθηκε από τους παρευρισκόμενους, και τον δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο, να ανοίγει και να κλείνει την εκδήλωση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, η επιτυχής κατάληξη της, ήταν δεδομένη εξ' αρχής.

Παρόντες στην ημερίδα, πέρα από όλο το Δ.Σ. της ομάδος τους προπονητές, τους αθλητές της ομάδας μας, αλλά και τους γονείς αυτών, ήταν και η ηγεσία του Δήμου  με προεξέχοντα φυσικά τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Επίσης, την ΕΠΣΑ εκπροσώπησε ο Ταμίας της Ένωσης, Ιωσήφ Ξυπνητός, ενώ υπήρξε κι ένας εκπρόσωπος του Ατρομήτου Αθηνών, πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας, Μανδάς Χρήστος.

Από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου  στο πάνελ της εκδήλωσης, βρέθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, με τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Λαλάκη, οι οποίοι ευχαρίστησαν όσους κατάφεραν και έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, δίνοντας μια υπόσχεση ότι ανάλογες ημερίδες θα καθιερωθούν, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο από την ομάδα.

Τέλος, από την πλευρά των προπονητών των ακαδημιών, τον λόγο πήρε ο Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, που ευχαρίστησε παρομοίως τους παρόντες, δίνοντας με λίγα λόγια το στίγμα, για τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις, και δουλεύουμε στις ακαδημίες της ομάδας μας.


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Νοέμβριος 2018 20:17
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας