Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin:«Όλοι στα γήπεδα»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για μια υπέροχη «κερκιδάρα» στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό μας προϊδεάζουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στην ανακοίνωση τους εν όψει των αγώνων που θα δώσουν το Σαββατοκύριακο ΓΣΠ και Ατρόμητος:

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ..!!

Τα ραντεβού μας ξεκινάνε απο αύριο, όπου το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ μετά το διπλό στο αλεξάνδρειο αντιμετωπίζει εντός έδρας το λαύριο στις 18:00 με μόνο στόχο το 7 στα 7. Η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει όπως και ο κόσμος. Με ένα γεμάτο κλειστό που θα βράζει, και την ομάδα αυτή να το αξίζει, κρατάμε το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ στην κορυφή.

Τιμή εισητηρίου 6 ευρώ..

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

Την Κυριακή η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ μετά το διπλό στο οακα επι της αεκ αντιμετωπίζει τον γαύρο στις 19:00. Ο πόλεμος που δέχεται η ομάδα απο παντού συνεχίζεται με κάθε τρόπο. Συνηθισμένοι πλέον σε αυτό το εξωαγωνιστικό παιχνίδι ΕΜΕΙΣ θα απαντήσουμε όπως ξέρουμε καλύτερα..εντός των τεσσάρων γραμμών..Προτρέπουμε τον κόσμο να μην πέσει σε οποιαδήποτε παγίδα μας στήσουν, να προστατέψει την ομάδα και να την ενθαρρύνει με τον τρόπο που ξέρει..

Η είσοδος μας στο γήπεδο θα γίνει απο νωρίς για να στηθεί οσο καλύτερα γίνεται αυτό που έχει ετοιμαστεί στην κερκίδα. Δεν αργούμε, δεν καθυστερούμε για την καλύτερη οργάνωση. Πάθος, τρέλα και φωνή για την νίκη, συνεχίζουμε τις κερκιδάρες έτσι όπως έχουμε ξεκινήσει και κρατάμε την ομάδα στην κορυφή..

Τιμή εισητηρίου 6 ευρώ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ