Τελευταία ενημέρωση 21:48, 19 Απρ 2024

Παγκόσμιος και «υπέρβαρος» ο Γλαύκος Περιστερίου

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκεη η αποστολή της ομάδας της εχνικής κολύμβησης του Γλαύκου Περιστερίου , η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη από τις 28.2-1.3 στην πόλη του Eger της Ουγγαρίας!.

Το εξαμελές κλιμακιο επέστρεψε….υπέρβαρο στο Περιστέρι από τις επιτυχίες και τα μετάλλια. Οι αθλητές του Γλαύκου βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και λίγες ημέρες πριν από το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών κατάφεραν οχι μόνο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους αλλά εκπροσωπησαν επαξια την Ελλάδα σε ενα αγώνα με πολύ δύσκολους αντιπάλους από όλο τον κόσμο!

Τα μετάλλια

Ο Βαγγέλης Μαρίνος κατέκτησε την 1η θέση στα 50μ . bifins πλησιάζοντας το όριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Yantai της Κίνας ενώ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. bifins σημειώνοντας μια αό τις καλύτερες επιδόσεις για φέτος στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Τσιρωνης με 3 πολύ εντυπωσιακές κούρσες κατάφερε να κατακτήσει 3 τριτες θέσεις σε ισάριθμα αγωνίσματα 400 ,800 και 200 μ. επιφάνειας αντίστοιχα.Να σημειωθεί δε οτι η επίδοση του στα 200μ.επιφανειας αποτελεί όριο για τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων Νεανίδων που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Βελιγράδι.

Η Ράνια Βλάχου έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. απνοη 100 μ . υποβρύχιο και 400μ. υποβρύχιο αντίστοιχα βελτιώνοντας τις ατομικες τις επιδόσεις. .

Η Αλεξάνδρα Νησιώτη βρισκοντας τον καλό της εαυτό σε 2 πολύ δύσκολες κούρσες κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στα 100μ. και στα 200μ. επιφάνειας

Ο Γιάννης Παπαφράγκος πάλεψε με δυνατους αντιπάλους και κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θεση στα 400μ. υποβρύχιο.

Σπυριούνης: «Καταπληκτική εμπειρία»

«Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία η οποία συνοδεύτηκε από μια εξαιρετική εμφάνιση από ολα τα παιδιά της Τεχνικής Κολύμβησης του Γλαύκου Περιστερίου τα οποία στάθηκαν πραγματικά στο ύψος των περιστάσεων και εκπροσωπησαν επαξια τη χώρα τους σε έναν δύσκολο από όλες τις απόψεις αγώνα. Εύχομαι να έχουμε τη δυνατότητα και τη στήριξη της Πολιτείας να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία. .Είναι καλό για όλους και κυρίως για αυτά τα παιδιά που μοχθουν καθημερινά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια». δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας της Τεχνικής Κολύμβησης του Γλαύκου Περιστερίου Γρηγόρης Σπυριούνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2015 15:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μία ακόμη επιτυχία για τον ΓΛΑΥΚΟ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας