Τελευταία ενημέρωση 09:15, 20 Μαϊ 2019

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών το Cosmogym 2019!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία «εκδήλωσης ενδιαφέροντος» για συμμετοχή στο Cosmogym Contest 2019.
Με παρακαταθήκη τους 4077 συμμετέχοντες (έναντι 3200 πέρυσι) και τα 183 προγράμματα (έναντι 112 πέρυσι), οι διοργανωτές της κορυφαίας γιορτής της γυμναστικής ανακοίνωσαν τα εξής:
«
1. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Contest και προέρχονται εκτός νομού Αττικής κερδίζουν τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου τους με όσα προγράμματα επιθυμούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Festival.
2. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Contest και κάνουν και έστω μία διανυκτέρευση, επιπλέον των παραπάνω, κερδίζουν και έκπτωση 5 ευρώ ανά άτομο. (από 17 σε 12 ευρώ)
3. Όλες οι ομάδες από το νομό Αττικής που συμμετέχουν στο Contest με προγράμματα από 31 αθλητές και άνω (αθροιστικά σε όλα τους τα προγράμματα) κερδίζουν τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου τους με όσα προγράμματα επιθυμούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Festival.
4. Όλες οι ομάδες από το νομό Αττικής που συμμετέχουν στο Contest με προγράμματα από 10-30 αθλητές (αθροιστικά σε όλα τους τα προγράμματα) κερδίζουν τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου τους με όσα προγράμματα επιθυμούν με έκπτωση 50% στο Festival (από 6 σε 3 ευρώ).
..
Όλες οι παραπάνω προσφορές θα υπολογιστούν στην τελική πληρωμή της κάθε ομάδας που θα γίνει το Μάιο. Μέχρι τότε πρέπει οι ομάδες να «μείνουν στο παιχνίδι» και να τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις*:
 
1. Τήρηση όλων των προθεσμιών των δηλώσεων συμμετοχής (1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος 2. Αρχική Δεσμευτική δήλωση (15-31 Ιανουαρίου) 3. Τελική τροποποιητική 1-15 Μαΐου) καθώς και των πληρωμών (προκαταβολή μέχρι 15 Φεβρουαρίου και εξόφληση μέχρι 25 Μαΐου).

2. Κοινοποίηση των αναρτήσεων του «παιχνιδιού».
Στη σελίδα μας στο Facebook θα υπάρχουν αναρτήσεις με το σήμα «Δήλωσες ???  Κέρδισες…  Μείνε στο «παιχνίδι»…» με συχνότητα περίπου 1 ανάρτηση κάθε μήνα.
Κάντε κοινοποίηση αυτής της ανάρτησης με το κείμενο «Θα είμαστε και εμείς εκεί με «…ονομασία της ομάδας σας…» (γράψτε το όνομα της ομάδα σας) και το hastang #diloses_kerdises.
Θα γίνουν συνολικά 7 αναρτήσεις (μία ανά μήνα από ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2018 μέχρι και ΙΟΥΝΙΟ 2019) με το παραπάνω σήμα.
Κάντε λοιπόν LIKE στη σελίδα μας στο Facebook, παρακολουθήστε τις αναρτήσεις μας, κάντε κοινοποίηση αυτές με το σήμα και κερδίστε…

*Η μη τήρηση των παραπάνω προϋποθέσεων ακυρώνει κατ’ αναλογία τις προσφορές».

Αυτά… Τόσο απλά…

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γκάφα! Στα Χανιά χωρίς δελτία το πόλο του ΓΣΠ! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας