Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρομεροί Έφηβοι άλωσαν τον «Τάφο του Ινδού»!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Έφηβοι του ΓΣΠ έκαναν δικό τους το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό νικώντας στον «Τάφο του Ινδού» με 77-71, για το 9×9 στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.

Με τον Κωνσταντίνο Κάδρα να πετυχαίνει τους πέντε πρώτους πόντους του Γ.Σ.Π. και τον Ζώη Καράμπελα να μοιράζει άψογα το παιχνίδι, η διαφορά έφτασε νωρίς σε διψήφια επίπεδα με τον Ηλία Κρασάκη να κάνει το 6-16 στο έκτο λεπτό. Παρά την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και το επί μέρους 15-2 που έτρεξε με το τέλος της πρώτης περιόδου, η διαφορά πήρε κι άλλο την ανιούσα κι έφτασε το +11 όταν ο Βασίλης Σταυρακούκας έκανε το 41-30, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Με την επιστροφή στο παρκέ, το ματς έγινε εκ νέου ντέρμπι πριν το “καθαρίσουν” οι Καράμπελας, Κάδρας, Σταυρακούκας και Τηλέμαχος Βησσαρίου.

Ο πρώτος μοίρασε συνολικά… 15 ασίστ, ο δεύτερος έμοιαζε να μην έχει αντίπαλο μέσα στο ζωγραφιστό, ο τρίτος ευστόχησε σε ένα καθοριστικό τρίποντο πριν κλέψει την μπάλα και καρφώσει στον αιφνιδιασμό, ενώ ο τέταρτος, με το εύστοχο σου από την γωνία έκανε το 72-62 στο 39’ ρίχνοντας τους τίτλους τέλους. 
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 32-41, 53-54, 71-77
Γ.Σ. Περιστερίου (Παπαμάρκος): Καράμπελας 5, Σκόρδος, Βησσαρίου 8 (1), Κάδρας 26 (1), Μιχάλης 2, Μαυροκουκουλάκης, Πλευράκης, Καραμανλής, Παπαδόπουλος 7 (1), Σταυρακούκας 17 (1), Κρασάκης 12, Χάλιος