Τελευταία ενημέρωση 06:31, 26 Απρ 2024

Ο Φυτανίδης θα πάρει και τόκο για τη χρονιά που δεν έπαιξε!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Κώστας Χατζηχρήστος ζητούσε και τις «καλτσούλες» στην αξέχαστη ελληνική ταινία, ο Σωκράτης Φυτανίδης ζήτησε και τους τόκους πέρα από τα 200 χιλιάρικα ευρώ που πήρε από τον Ατρόμητο την περσινή  χρονιά χωρίς να αγωνιστεί.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε σήμερα λοιπόν ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ατρόμητο για οφειλή τόκων 17 χιλιάδων ευρώ που θα καταβάλει φυσικά εντός τριών ημερών.

Ο 34χρονος πρώην αμυντικός του Ατρόμητου διεκδικούσε τόκους επί της αρχικής οφειλής του συλλόγου, η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι το Διαιτητικό Δικαστήριο της  ΕΠΟ και σήμερα εκδόθηκε η απόφαση.

Τι αναφέρεται σ' αυτή; "Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία "Ποδοσφαιρική Ανώνμυμη Εταιρεία Α.Π.Σ Ατόμητος Αθηνών 1923", μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη του Γερασίμου, ειδικότερα δε μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των επιδικασθέντων με την εν λογω απόφαση νομίμων τόκων της επίμαχης και αναφερόμενης σ' αυτήν χρηματικής οφειλής, την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματιος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας".

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ευχαριστεί το Ληξούρι για τη φιλοξενία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας