Τελευταία ενημέρωση 02:27, 20 Απρ 2024

Η κορυφή είναι μόνο για τον ΓΣ Πετρούπολης!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή! Η Ανδρική Ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του ιστορικό Μίλωνα με 3-2 σετ και πέρασε μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία!

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι με τον ΓΣΠ να προηγείται 1-0 σετ με 25-17, ο Μίλωνας να ισοφαρίζει σε 1-1 με 25-22. Το τρίτο σετ πήρε και πάλι η ομάδα της Πετρούπολης με 25-23, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με 25-16. Στο τάι μπρέικ οι παίκτες του Νίτσιου είχαν τα ψυχικά αποθέματα ώστε από το 3-6 να βρεθούν στο 14-11 και στην ουσία να καθαρίσουν τον αγώνα. Παρά την απέλπιδα προσπάθεια που έκαναν οι φιλοξενούμενοι και μείωσαν σε 14-13, στο τρίτο ματς μπολ ο ΓΣΠ πανηγύρισε τη νίκη !

ΓΣΠ: Καλύλας, Κατραμάδος, Κιάλιου, Κοτσίνης, Μακρής, Μουντζούρης, Ξαγοράρης, Ριζάς, Σόφρας, Σπηλιωτόπουλος, Τραπεζουντίδης, Τσουμελέας, Χατζηθάνος, Χατζήλακος.

ΜΙΛΩΝ: Στυλιανού, Λιόντας, Ράμος, Κανελλόπουλος, Χάκας, Παπασταματάτος, Λουκάς, Μεθενίτης, Ρούσσος, Κανασάρος, Παπασιδέρης, Τσαρκατόγλου, Χρήστου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρίμ για τη μεγάλη νίκη με Μίλωνα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας