Τελευταία ενημέρωση 13:18, 18 Απρ 2024

Τι έκαναν οι ακαδημίες του Ηφαίστου

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θετικό πρόσημο για τις Ακαδημίες του Ηφαίστου, πλην ενός αγώνα, στην πλούσια δράση που είχαν και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εφηβικο (20η αγωνιστική) : Αγ. Ιεροθεος - Ηφαιστος : 0 - 1
Πολλες φασεις για γκολ σε ένα παιχνιδι για γερα νευρα. Το μοναδικο γκολ της αναμέτρησης το πετυχε ο Βλασοπουλος με ενα καταπληκτικο ψηλοκρεμαστό σουτ εξω απο την μεγαλη περιοχη να αφήνει άφωνο ολο το γήπεδο .

Παιδικο ΕΠΣΑ : ΑΟ Αργυρούπολης – Ήφαιστος : 7 – 1. Με πολλές ελλείψεις στο συγκεκριμένο ματς χωρίς λόγο. Το μοναδικό γκολ ο Δεμίρης

Παιδικό 2 : Ηφαιστος - Πυρρίχιος Ασπροπυργου 2 - 1. Μάνο του φιγουράρει το συγκεκριμένο τμημα μας στην κορυφή της βαθμολογίας μετα την νικη του απεναντι στον Πυρριχιο. Αν και έμεινε με 9 παιχτες μετα τον τραυμαρισμο των Καπατου & Μανιτα καταφερανε με ενα γκολ του Μπεκου και ενα του Παπανδρεου να παρουνε τους τρεις πολυτιμους βαθμους.

Παμπαιδικο Δ/Π : Θύελλα - Ηφαιστος 4 – 4: Αν και προηγήθηκε η Θύελλα κατάφερε να ισοφαρίσει το συγκεκριμένο τμήμα με τρια γκολ του Φραρου και ενα του Κιαρη. Να σημειωθεί η πολυ καλη παρουσια του τερματοφυλακα Βακρα.

Προ Τζούνιορ : Ηφαιστος — Αγ. Αναργυροι 6 – 1: Μαθηματα υψηλης τεχνικης παραδιδει το τμημα του κκ Κολιοκωτση αφου σε καθε αγωνα σαρωνει. Λαμιας με δυο γκολ και απο ενα οι : Τσελιος, Κολιοκωτσης, Βασιλιαδης και Αντναν εκαναν αλλη μια φορα το καθηκον τους.

Αστερακι : Ήφαιστος - Ιάσων 4 - 3 : Χονδροκωστας & Αναστασιου οι «υπεύθυνοι» για την νικη.

Αστεράκια : Ηφαιστος - Αχαρναικος : 0-4

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κυριαζής:«Θα σωθούμε χωρίς περιπέτειες» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας