Τελευταία ενημέρωση 15:11, 06 Ιουν 2020

Παντού υπάρχει (και στη Κεφαλλονιά) ο Ατρόμητος!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Ο Ατρόμητος υπάρχει παντού!. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα «χτυπήσει» η καρδιά ενός περιστεριώτη, ενός φιλάθλους, ενός παλιού παίκτη του Ατρόμητου!.

Ο Τόλης Αποστόλου που πραγματοποιεί συχνά ταξίδια εκτός Αθηνών όλα αυτά τα χρόνια το διαπιστώνει τακτικά. Η σημερινή επίσκεψη στη Κεφαλλονιά στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον Παλληξουριακό απλά το επιβεβαίωσε. Ο παλιός άσος της ομάδας συναντήθηκε στο χωριό Φαρακλάτα  με ένα παλιό άσο της δεκαετίας του '70 τον Μάκη Κοσμάτο ο οποίος μένει εκεί μόνιμα και πήγε μάλιστα στο γήπεδο εμφανώς συγκινημένος αλλά και χαρούμενος για την πρόοδο της ομάδας.

Όπως το ίδιο χαρούμενος και περήφανος είναι και ο περιστεριώτης Στέλιος Σταματελάτος που είναι γνωστός σε όλη την Κεφαλονιά για τη λατρεία του για τον Ατρόμητο με τον οποίο ο Αποστόλου είχε συνάντηση και μίλησαν για την κοινή τους αγάπη. Ο αδελφός του Στέλιου, ο Μπάμπης είναι επίσης ένας από τους πιο αγαπητούς φιλάθλους του Ατρόμητου με προσφορά και ως παράγοντας στις περασμένες δεκαετίες.

Με τον Μάκη Κοσμάτο ο οποίος στην κάτω φωτό είναι αριστερά μαζί με τους παικταράδες της εποχής Σταύρο Μισαηλίδη, Κότσαλο, Κώστα Μισαηλίδη και Άγγελο Ράμφο