Τελευταία ενημέρωση 09:00, 19 Απρ 2024

Παντού υπάρχει (και στη Κεφαλλονιά) ο Ατρόμητος!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Ο Ατρόμητος υπάρχει παντού!. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα «χτυπήσει» η καρδιά ενός περιστεριώτη, ενός φιλάθλους, ενός παλιού παίκτη του Ατρόμητου!.

Ο Τόλης Αποστόλου που πραγματοποιεί συχνά ταξίδια εκτός Αθηνών όλα αυτά τα χρόνια το διαπιστώνει τακτικά. Η σημερινή επίσκεψη στη Κεφαλλονιά στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον Παλληξουριακό απλά το επιβεβαίωσε. Ο παλιός άσος της ομάδας συναντήθηκε στο χωριό Φαρακλάτα  με ένα παλιό άσο της δεκαετίας του '70 τον Μάκη Κοσμάτο ο οποίος μένει εκεί μόνιμα και πήγε μάλιστα στο γήπεδο εμφανώς συγκινημένος αλλά και χαρούμενος για την πρόοδο της ομάδας.

Όπως το ίδιο χαρούμενος και περήφανος είναι και ο περιστεριώτης Στέλιος Σταματελάτος που είναι γνωστός σε όλη την Κεφαλονιά για τη λατρεία του για τον Ατρόμητο με τον οποίο ο Αποστόλου είχε συνάντηση και μίλησαν για την κοινή τους αγάπη. Ο αδελφός του Στέλιου, ο Μπάμπης είναι επίσης ένας από τους πιο αγαπητούς φιλάθλους του Ατρόμητου με προσφορά και ως παράγοντας στις περασμένες δεκαετίες.

Με τον Μάκη Κοσμάτο ο οποίος στην κάτω φωτό είναι αριστερά μαζί με τους παικταράδες της εποχής Σταύρο Μισαηλίδη, Κότσαλο, Κώστα Μισαηλίδη και Άγγελο Ράμφο

Με τον Στέλιο Σταματελάτο

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 23:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εννέα πανέμορφα κουτάβια αναζητούν «ανάδοχο»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας