Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λούδης:«Εδώ να φτύνουν αίμα»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ως παρακαταθήκη για το μέλλον του ΓΣ Περιστερίου και τις δυνατότητές του χαρακτήρισε την εμφάνιση και το βαθμό της ισοπαλίας (10-10) απέναντι στον Υδραϊκό ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Λούδης μιλώντας στο waterpolonews.

Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε απόλυτα ευχαριστημένους από τους αθλητές του που έδειξαν ότι μέσα στο Περιστέρι μπορούν να κοντράρουν πολλές από τις ομάδες της Α1 με ανάλογες εμφανίσεις, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της καθημερινής προπόνησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Λούδης για:

το αν κρατάει το βαθμός ή την εμφάνιση: «Κρατάω την εμφάνιση γιατί δουλεύουμε πολύ λίγο χρόνο μαζί και τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά είναι άπειρα σε επίπεδο Α1. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και δουλεύουν πολύ καλά. Δεν είμαστε επαγγελματική ομάδα, αφού τα περισσότερα παιδιά σπουδάζουν, όπως για παράδειγμα ο Παπανικολάου που έρχεται μία φορά την εβδομάδα από το Ηράκλειο (Παρασκευή) ή ο Γερακούδης που έρχεται κάθε Πέμπτη από τη Λαμία. Τα υπόλοιπα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ. Θα μείνω στην εμφάνιση γιατί πιστεύω ότι παίξαμε την άμυνα που μπορούμε να παίξουμε, παρά το ότι τα 10 γκολ που δεχθήκαμε είναι αρκετά. Πιστεύω πως τα παιχνίδια τα κερδίζει η άμυνα. Αντιμετωπίσαμε μια από τις πιο έμπειρες ομάδες του πρωταθλήματος, που φέτος έπαιξε και Ευρώπη και έχει δείξει μια πολύ καλή εικόνα. Με νίκη θα έμενε μόνη δεύτερη και αυτό λέει πολλά. Για μένα η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι μια παρακαταθήκη για το τι μπορούμε να κάνουμε».

την έδρα του ΓΣΠ και το αν μπορεί να είναι το εφαλτήριο για την παραμονή στην Α1: «Είναι η έδρα μας και εδώ θα πρέπει «να φτύνουν αίμα» για να μας κερδίσουν. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Το έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα. Θέλω να πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Βλέπω πως μέσα από τις προπονήσεις βελτιωνόμαστε. Θέλω να περάσω πράγματα στους παίκτες μου κι αυτό θέλει χρόνο. Τα παιδιά είναι πολύ θετικά και πιστεύω πως αυτή την εικόνα θα την έχουμε και στο μέλλον. Δεν ξέρω αν αυτό θα μεταφράζεται σε κάποιους βαθμούς γιατί θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαστε μαζί με τον ΟΦΘ και το ΝΟ Χίου μια ταχύτητα πίσω από όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι ξεκάθαρο αυτό, αλλά δε μας εμποδίζει να διεκδικούμε πάντα τη νίκη. Σίγουρα πάντως η έδρα παίζει ρόλο για οποιαδήποτε ομάδα αυτό. Στόχο έχουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μπούμε στα πλέι άουτ με πλεονέκτημα έδρας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχουμε σωθεί, γιατί εκεί αρχίζει ένα μικρό πρωτάθλημα»

το κακό προηγούμενο παιχνίδι με τη Χίο: «Για μένα ήταν ένα τεστ το παιχνίδι με τη Χίο απέναντι σε μια ομάδα με δύσκολη έδρα, όπου όμως θεωρητικά θα μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν περίμενα την εμφάνιση, αλλά μετά τον αγώνα ήρθα λίγο και στην πραγματικότητα για το πως είναι να ζητάς κάτι από ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεν είχαμε την ωριμότητα και την εμπειρία να διαχειριστούμε εκείνο τον αγώνα. Είπα στους παίκτες μου πως πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση και να διαχειριστούμε αυτό το χαστούκι. Ήμασταν κακοί. Έπρεπε να σκεφτούμε πως διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πριν τον αγώνα και φυσικά τα λάθη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να πω ότι ανησύχησα 100% γιατί το περιμένεις από μία ομάδα άπειρη όπως το Περιστέρι».

τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα, αφού διαμαρτυρήθηκε σε πολλές φάσεις: «Θεωρώ ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια και έγιναν αρκετά λάθη εις βάρος μας. Δόθηκαν πολλές εύκολες αποβολές. Δε θέλω να σταθώ σε αυτό. Δεν είχαμε πάντως μια ευνοϊκή διαιτησία. Πρέπει όλοι μας και προπάντων εγώ ως προπονητής να είμαστε συγκεντρωμένοι».