Τελευταία ενημέρωση 22:14, 08 Δεκ 2019

Αποκτήστε πτυχίο Η/Υ σε 1 μόλις εβδομάδα!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Τα εκπαιδευτικά κέντρα «Παπαδέα» προσφέρουν «πιστοποίηση βασικών γνώσεων Πληροφορικής GLOBAL CERT (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο Ελληνικό Δημόσιο» μέσα σε διάστημα 1 εβδομάδας.

To πρόγραμμα παρέχει βασικές γνώσεις Πληροφορικής και χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Είναι αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσώπων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο Δημόσιο. Είναι εφάμιλλο των υπόλοιπων πιστοποιητικών χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ECDL, PeopleCert, Acta, Vellum, Keycert) ενώ χορηγεί, Πιστοποιητικό με τη συνεργασία του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Τα Πιστοποιητικά της Global Cert με ISO 9001:2008 αποτελούν εγγύηση και αναγκαίο εφόδιο για πρόσληψη στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Η Global Cert είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστή και γνώσεων Πληροφορικής σε εισαγωγικό, βασικό και εξειδικευμένο επίπεδο. Είναι Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία στον τομέα της πιστοποίησης από το 2013 στην Ελλάδα.

Το επίπεδο γνώσεων του πιστοποιημένου χρήστη είναι ανάλογο ενός μέσου χρήστη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται με άνεση τις εφαρμογές γραφείου, ώστε να είναι ανταγωνιστικός με σκοπό την εύρεση εργασίας ή να είναι παραγωγικός κι χρήσιμος στο σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

  • Σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση του Microsoft Office, του διαδικτύου και του λειτουργικού συστήματος Windows.
  • Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να θέσουν συγκεκριμένα standards στα στελέχη τους για το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν.
  • Σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέση στο δημόσιο τομέα, καθώς για την απόδειξη της γνώσης χρήσης Η/Υ απαιτείται πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.

 

Eπισκεφθείτε την  επίσημη ιστοσελίδα των εκπαιδευτηρίων https://papadea.gr/

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 21:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η λαμπρή γιορτή των γυναικών του Ατρόμητου! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Βέλλιος: «Είναι κρίμα…»

Βέλλιος: «Είναι κρίμα…»

08 Δεκ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Στη βρύση (για 3η φορά) αλλά πάλι δεν ήπιε νερό!
Το pre-game Ατρόμητος - Άρης!

Το pre-game Ατρόμητος - Άρης!

08 Δεκ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

H K15 έχασε το ντέρμπι με buzzer beater!

H K15 έχασε το ντέρμπι με buzzer be…

08 Δεκ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Πήρε βαθμό στον Ταύρο με 1-1

Πήρε βαθμό στον Ταύρο με 1-1

08 Δεκ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Του έβαλε φρένο η Λαύρα!

Του έβαλε φρένο η Λαύρα!

08 Δεκ 2019 Φοίνικας

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας