Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ατρόμητος και Public πάνε μαζί!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ετικέτες

Συνεργασία με τα πολυκαταστήματα Public ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Υποστηρικτής της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι για τη φετινή χρονιά η Ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων Public που αριθμούν 54 καταστήματα ενώ διαθέτουν και κατάστημα στο Περιστέρι επί του πεζοδρόμου, Εθνικής Αντιστάσεως 27. Το Public σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Ατρομήτου θα δημιουργήσει για τον κόσμο της ομάδας μας μοναδικούς διαγωνισμούς με θεματικές εκδηλώσεις που αφορούν τι άλλο… τον κόσμο της τεχνολογίας και ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί.

Στα καταστήματα Public θα βρείτε ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών-καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.

 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος αφού το Public αποτελεί τον νούμερο 1 προορισμό για αγορές τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα».