Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουλούρης:«Το καλό κλίμα βγαίνει στο γήπεδο»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ευθύμης Κουλούρης «εξήγησε» πως ο Ατρόμητος έφτασε στη νίκη επί της ΑΕΚ, χαρακτήρισε στόχο την πεντάδα και παρέπεμψε στο τέλος της σεζόν για το μέλλον του.

Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο. Σήμερα το θέλαμε πολύ και δείξαμε ότι είμαστε ικανοί για τα πάντα», είπε αρχικά ο διεθνής επιθετικός των Περιστεριωτών, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Για να προσθέσει: «Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα ανοιχτεί όσο δεν βάζει γκολ και από τη στιγμή που σκοράραμε εμείς ανοίχτηκε περισσότερο και την κατάλληλη στιγμή χτυπήσαμε. Στόχος μας είναι η πεντάδα. Εμείς σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη».


Όσο για το φοβερό ξεκίνημά του αλλά και τι μέλλει γενέσθαι, δεδομένου πως είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ; «Καλύτερο παίκτη σε κάνουν τα παιχνίδια. Στον Ατρόμητο παίρνω παιχνίδια και αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Κάθε εβδομάδα δουλεύω πολύ σκληρά και στο τέλος της χρονιάς θα ασχοληθώ με το μέλλον μου», σχολίασε με νόημα ο Κουλούρης.