Τελευταία ενημέρωση 03:05, 24 Απρ 2024

Ο Παχατουρίδης τίμησε την «χρυσή» ΑΠΕ Γιτάνη!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από όμορφα παιδικά πρόσωπα, χαμόγελα και ελπίδα για το μέλλον κατακλύστηκε σήμερα η αίθουσα μεγάρου του δημαρχείου Περιστερίου στην μεγάλη γιορτή για τη βράβευση των κοριτσιών της ΑΠΕ Γιτάνη από τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο δήμαρχος της πόλης τίμησε την «χρυσή» ομάδα της ΑΠΕ Γιτάνη για την 1η θέση που κατέκτησε ανάμεσα σε 112 συλλόγους στο Cosmogym 2018 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος».

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης στην ομιλία του έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ΑΠΕ Γιτάνη, στις προπονήτριες τους και στον πρόεδρο του συλλόγου Συμεών Σκουτέρη για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια, επιστέγασμα της οποίας ήταν η 1η θέση σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση.

Με την σειρά του ο Συμεών Σκουτέρης αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Περιστερίου για την πρωτοβουλία βράβευσης των «χρυσών» κοριτσιών, τόνισε ότι η ΑΠΕ Γιτάνη με όπλα την οργάνωση και την άρτια εκπαίδευση των μελών της κάθε χρόνο βάζει τον πήχη πιο ψηλά έχοντας πάντα ως σύνθημα ότι η «Γυμναστική είναι για όλους».

Παρέστησαν ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Λώλος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Λύκος, Αναστάσιος Θεοδωράκος, Μαίρη Τσιώτα, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης, η πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ξένη Κορόγιαννη οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστάσιος Καλιάφας Κατερίνα Τσερούλα, και Τάκης Παναγιωτόπουλος και η διαμερισματική σύμβουλος Ζαχαρούλα Δραμισιώτη.

Την εκδήλωση παρουσίασε με άψογο τρόπο η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 20:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αποκτήστε πτυχίο Η/Υ σε 1 μόλις εβδομάδα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας