Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δικέφαλος φτερούγισε με Περιστεριακό 4-1

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Ετικέτες

Για τη 2η αγωνιστική του Ανεξάρτητου πρωταθλήματος ο Δικέφαλος  αναδείχθηκε νικητής με σκόρ 4-1 κόντρα στον αξιόμαχο Περιστεριακό.

Ο Δικέφαλος πήρε τους τρεις βαθμούς παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κλείνοντας το μάτι στην νίκη που τόσο πολύ επιδίωκε.

Στο 26' ο  Μπαστουνάς με μια καταπληκτική κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας ανοίγοντας το σκορ 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο σε μια φάση διαρκείας στο 62 πάλι ο Μπαστουνάς κατάφερε και διαπέρασε την άμυνα του Περιστεριακού και ενώ ο αντίπαλος τον έσπρωξε, στην πτώση του με ενα εξαιρετικό σούτ έκανε το 2-0.

Στο 67' ο Περιστεριακός σε μια φαση διαρκείας μείωσε σε 2-1 αν και προηγήθηκε επιθετικό φάουλ μέσα στην περιοχή στον Αργυρόπουλο.

Στο 78  ο Ψαλλίδας με άριστη εκτέλεση φάουλ, όπως εκείνος γνωρίζει να κάνει πολύ καλά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αυξάνοντας το σκόρ σε 3-1.

Ο Χατζησάββας ήταν εκείνος που έκλεισε την επιτυχία με ενα  πανέμορφο πλασέ και το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι εξής:ΚΑΛΕΤΖΟΣ, ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΠΟΖΙΝΑΚΗΣ, ΓΚΙΚΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ, ΨΑΛΛΙΔΑΣ, ΚΑΡΑΚΑΞΗΣ, ΖΑΙΜΗΣ, ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 19:30