Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άσφαιρος στο α' έμεινε στο «Χ» με Καλλιθέα!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Άγιος Ιερόθεος δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις τρεις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Καλλιθέα στην οποία παραχώρησε ισοπαλία με 0-0 για την πέμπτη αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Μπροστά σε μια κατάμεστη κερκίδα στο γήπεδο της Χωράφας, μεταξύ των οποίων και φιλάθλων της Καλλιθέας, ο Άγιος Ιερόθεος είχε καλύτερα πατήματα στο α' 45λεπτο όμως του έλειψε το καθαρό μυαλό απέναντι στην εστία της Καλλιθέας.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία περιορίζοντας τα ατομικά λάθη και κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τους επιθετικούς του «Αγίου» ενώ όσο το ματς πήγαινε προς το τέλος οι δύο αντίπαλοι έδειχναν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Ζωντός, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης, Μπίρης, Τσατσαρής, Γκουτσούλας (88′ Κόλλινς), Αποστόλου, Λέσι (80′ Τσαρκάνι), Θανόπουλος, Σουλέλες (80′ Μπαλατσούρας), Νικολέτος (70′ Αποστολόπουλος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης) Λαδάς, Βασιλείου, Ευαγγέλου, Σεζάι (46′ Τσώνης), Μάκος, Νικολακάκης, Καντέ, Μήλιος (67′ Χαρίτος), Σοφιάνης, Γκέτσι (80′ Βασιλειάδης), Μακρυγιάννης (85′ Βλάχος).

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 14:20