Τελευταία ενημέρωση 22:31, 18 Απρ 2024

«Πενηντάρης» στον πάγκο σήμερα ο Κάναντι!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Νταμίρ Κάναντι παρουσιάστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη τύπου από την εμφάνιση του Ατρομήτου απέναντι στον ΠΑΟΚ: «ήταν μια δίκαιη ισοπαλία. Το πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε ώστε να κλείσουμε τους χώρους του ΠΑΟΚ, γιατί είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή του συστήματος η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και αντιδράσαμε καλύτερα. Ίσως με την ευκαιρία του Κωτσόπουλου να αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πολλά συγχαρητήρια γιατί η ομάδα πέτυχε πάρα πολλά κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο».

Για τα όσα λέγονταν πριν από το ματς είπε: «δεν νομίζω ότι είδατε ένα φιλικό ματς. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και έπαιξαν δύο ομάδες με μεγάλο πάθος. Εμείς ως Ατρόμητος είχαμε πολύ καλή αντιμετώπιση του ματς».

Παράλληλα, δεν θέλησε να συζητήσει για τη διαιτησία: «ο κ. Λουτσέσκου απάντησε. Εγώ δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο».

Για την εικόνα του Ατρομήτου σημείωσε: «ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά με τους Ενσικουλού και Μπρούνο στα φτερά. Νομίζω ότι δικαιούμασταν από την παρουσία μας τον βαθμό».

Όσον αφορά τον στόχο της ομάδας είπε: «έχω δηλώσει ότι ο στόχος είναι η πεντάδα. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Περίπου 45 βαθμούς. Πρέπει να κοιτάμε κατευθείαν το επόμενο παιχνίδι και να αφήνουμε πίσω μας το προηγούμενο».

Για τα 50 παιχνίδια που συμπλήρωσε στον πάγκο του Ατρόμητου δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που έχω συμπληρώσει 50 παιχνίδια. Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τον πρώτο μας βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τα δίνουμε όλα και ευχαριστώ τον Ατρόμητο για αυτούς τους 15 μήνες που είμαι εδώ».

Τέλος, για το αν πίστευε στην πορεία του Ατρομήτου μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό το καλοκαίρι, απάντησε: «εγώ πάντα πιστεύω στην ομάδα μου. Εγώ κάνω τη δική μου δουλειά, εσείς τη δική σας. Τότε, μετά την Ντιναμό Μπρεστ περάσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τη διαχειριστήκαμε πολύ σωστά και χαίρομαι πολύ που προοδεύσαμε ως ομάδα και είμαστε σήμερα σε αυτό το σημείο».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου είπε με την σειρά του τα εξής:

«Χάσαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο ματς. Χάσαμε ευκαιρίες και στο 0-1 και στο 1-1 και αυτό μας στοίχισε. Χωρίς να κάνω μεγάλη ανάλυση, δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι. Τα λάθη και οι ευκαιρίες έφεραν αυτό το αποτέλεσμα στον αγώνα», σημείωσε αρχικά.

Για το ότι στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε κυριαρχικά στον αγωνιστικό χώρο: «Ο Ατρόμητος μπήκε πιο επιθετικά από εμάς επειδή ήταν πίσω στο σκορ και ήταν φυσιολογικό αυτό. Αλλά και εμείς χάσαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε το δεύτερο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Αν σκοράρεις κερδίζεις». 

Για το ότι σε αυτό το ντέρμπι κορυφής δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής: «Έχω τιμωρηθεί για πράγματα τα οποία έχω πει. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχαμε δυο κρίσιμα λάθη. Στο πέναλτι πάνω στον Ελ Καντουρί και νωρίτερα στο λανθασμένο οφσάιντ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ομάρ. Είναι σημαντικά και τα δυο αλλά οφείλουμε και εμείς να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή». 

Για το ότι σταμάτησε ένα νικηφόρο σερί: «Όταν χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες δεν μπορείς να πεις ότι δεν είσαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Υπάρχουν στιγμές που ελέγχεις τον αγώνα κάποιες άλλες που ο αντίπαλος σε αναγκάζει να γυρίσεις πίσω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ άξιζε να φύγει νικητής από το γήπεδο. Με μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι δυο φάσεις του Ελ Καντουρί έπαιξαν ρόλο. Τελικώς ήρθε αυτή η ισοπαλία αλλά μη ξεχνάτε ότι φεύγουμε αήττητοι από την έδρα του δεύτερου της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος έχει δυνατή νοοτροπία, δεν τα παρατά ποτέ!».

Για το ότι τα τρία γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ τα έχει δεχθεί μέσα από την περιοχή με διαγώνια σουτ: «Μπορεί η εκτέλεση να είναι η ίδια, αλλά είναι αποτέλεσμα διαφορετικών ενεργειών και τα τρία αυτά γκολ που έχουμε δεχθεί. Είχαμε συνοχή αλλά δεν λειτουργήσαμε τέλεια. Αλλά και ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες. Για παράδειγμα ο παίκτης του Ατρομήτου είναι ένας ποιοτικός παίκτης».

Για το πως ο ΠΑΟΚ έβγαλε μια σειρά αγώνων αήττητος και αν πλέον το βατό πρόγραμμα μπορεί να κάνει πιο εύκολο το έργο του: «Δεν συμφωνώ πως έχουμε βατό πρόγραμμα. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία ματς την εβδομάδα, δεν έχουμε χρόνο. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, μπορείς να συναντήσεις προβλήματα. Θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά να μην χαλαρώσουμε και να είμαστε εξίσου δυνατοί».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2018 22:44
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας