Τελευταία ενημέρωση 09:44, 20 Απρ 2024

Ψυχωμένη «άλωσε» το Ψυχικό (2-1)

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην κορυφή της βαθμολογίας (με παιχνίδι περισσότερο από τον συγκάτοικο της Παπάγο) πέρασε η ψυχωμένη Κηπούπολη η οποία άλωσε σήμερα το Ψυχικό επικρατώντας του τοπικού ΠΟΨ με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Μόλις στο 12΄ο Ντούπης έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα απέκρουσε ο τελευταίος.

Την ίδια κατάληξη είχε σούτ ύστερα από όμορφο τρίγωνο Ζούκα, Μαρτέκα ,Τζαμαλή και τελικό αποδέκτη τον Λίτσα από πολύ καλή θέση στο 20'.
Το ημίχρονο τελείωσε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς κάτι ιδιαίτερο στην συνέχεια.
Στην επανάληψη (49')  η Κηπούπολη  ήταν αυτή που πίεσε με το που πάτησε το γήπεδο και σε έξοχο συνδυασμό Παούρη - Μαρτέκα -Τζαμαλή - Κούρτη - Ζούκα με τον τελευταίο να πλασάρει και να ανοίγει το σκόρ (0-1).
Ο Π.Ο.Ψ ισοφάρισε στο 79΄μετά από αδράνεια της άμυνας με σκόρερ τον Λεοντίου.
Οι αλλαγές του Δημήτρη Φιλίππου έδωσαν την πίεση στο χώρο του κέντρου που ζητούσε και ο παίκτης - κλειδί ήταν ο Δημήτρης Καραγιάννης που μάζευε και έδινε μπάλες όταν έξι λεπτά αργότερα μετά από ωραία ενέργεια του ασίστ στον Τζαμαλή και αυτός με την σειρά του στον Μαρτέκα να σημειώνει με όμορφο πλασέ το τελικό 1-2 (86').
Το  καλό συγκρότημα του Π.Ο.Ψ αντέδρασε αλλά εκεί ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος που με δύο εκπληκτικές επεμβάσεις κράτησε το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Δύο ακόμη κλασικές ευκαιρίες για γκόλ είχαν ακόμη οι ποδοσφαιριστές της Κηπούπολης με τον Μαρτέκα και Τζαμαλή χωρίς όμως αποτέλεσμα .

Ξεκίνησαν οι Γ. Αγγελόπουλος, Κούρτης, Θ. Αγγελόπουλος, Βλάσης, Αναγνώστου, Παούρης, Τζαμαλής, Ντούπης, Μαρτέκας, Λίτσας, Ζούκας. Αλλαγές οι  Καραγιάννης, Καλέμης, Τζαφέρος, Βαφειάδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2018 21:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεν βρήκε λύσεις με Παπάγο (0-2) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας